1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-09-2021 12:35

Ιταλία: «Όνειρο ζουν μην τους …ξυπνάτε»

Τρομερά ήταν τα πανηγύρια των Ιταλών παικτών για την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος μετά από 16 χρόνια. Το πάρτι τίτλου συνεχίστηκε και στα αποδυτήρια με σαμπάνιες και μπουγέλα νερού και αρκετές σέλφι.

Ενθουσιασμένοι από το κατόρθωμα τους οι παίκτες της «Σκουάντρα Αντζούρα» δήλωσαν: 

Ο MVP του τουρνουά Σιμόνε Γιαννέλι τόνισε : «Μετά από τόσα χρόνια φτάσαμε επιτέλους στον στόχο μας. Στο παρελθόν υπήρχαν πολλά όμορφα μετάλλια αλλά κανένα δεν είναι έτσι, υπήρξαν επίσης ατυχίες αλλά πάντα αντιδρούσαμε. Η μπλε φανέλα είναι μαγική. Είμαι στον έβδομο ουρανό. Ως αρχηγός δεν θα μπορούσα να ονειρευτώ κάτι καλύτερο ». 

Γιούρι Ρομάνο: «Νιώθω φανταστικά συναισθήματα. Ήταν ένα εξαιρετικό ταξίδι που μας χάρισε ένα όνειρο. Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, πετύχαμε ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα για εμάς ». 

Φάμπιο Μπελάσο: «Είναι κάτι το φανταστικό. Ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω. Ευχαριστώ πραγματικά όλους όσους μας στήριξαν και μας έκαναν να νιώσουμε σαν στο σπίτι μας σε αυτές τις 20 μέρες ». 

Ντανιέλε Λάβια: «Δεν ξέρω τι να πω, πραγματικά. Ζούμε ένα όνειρο. Πάντα το πιστεύαμε. η αυτοπεποίθησή μας βοήθησε και όλα είναι πραγματικά εκπληκτικά ». 

Ο κανονιέρης Αλεσάντρο Μικελέτο υποστήριξε: «Δεν έχω λόγια. Είμαι πολύ περήφανος για αυτό που καταφέραμε να κάνουμε. Είμαστε μια φανταστική ομάδα. Πετύχαμε κάτι εξαιρετικό. Οι παίκτες που ήρθαν από τον πάγκο, μας βοήθησαν να ανατρέψουμε ένα παιχνίδι που φαινόταν να χάνεται. Είμαι χαρούμενος και περήφανος για όλους μας ». 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ