1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-09-2021 18:19

Αφιέρωμα της CEV σε Ανδρεόπουλο και Μούχλια: Οι Έλληνες διεθνείς μεγαλώνουν εντός και εκτός γηπέδου

Αφιέρωμα στους δυο 20 χρονους αθλητές της εθνική μας ομάδας, Χαράλαμπο Ανδρεόπουλο και Δημήτρη Μούχλια, εκανε το επίσημο σαϊτ της CEV, για το πως οι δύο ταλαντούχοι συνδυάζουν σπουδές και βολεϊ σε τόσο υψηλό επίπεδο. Αναλυτικά το άρθρο της CEV αναφέρει:
«Την προτελευταία αγωνιστική του Ευρωπαϊκού, η Ελλάδα ήταν εντυπωσιακή κόντρα στη πρωταθλήτρια Ευρώπης Σερβία και βρέθηκε ένα βήμα πριν από μια πολύ μεγάλη έκπληξη στο EuroVolley, λυγίζοντας τελικά στο φιναλε με 3-2.

Δύο 20χρονοι αθλητές της Ελλάδας, ο ακραίος Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος και ο διαγώνιος Δημήτρης Μούχλιας, τράβηξαν την προσοχή, αφού έχουν καταφέρει να συνδυάσουν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις στο βόλεϊ με ακαδημαϊκές σπουδές.

Τόσο ο Ανδρεόπουλος όσο και ο Μούχλιας αγωνίζονται στο EuroVolley για πρώτη φορά και απολαμβάνουν το προνόμιο να είναι μέλη της εθνικής ομάδας σε αυτό το μεγάλο Ευρωπαϊκό τουρνουά: «Είμαι πραγματικά έκπληκτος που βρίσκομαι εδώ. Πριν από δύο χρόνια συμμετείχα στις προετοιμασίες και ο στόχος μου ήταν να είμαι έτοιμος σωματικά και ψυχικά για να παρω μέρος σε μια τέτοια διοργάνωση. Έτσι εκπλήρωσα τον στόχο μου και είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτό το επίτευγμα, ώστε να είμαι μέρος αυτής της ομάδας», υποστήριξε αρχικά ο Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος.

Αξίζει να τονιστεί ότι στο χρόνο μεταξύ προπόνησης και αγώνων, και οι δύο εκπληρώνουν τα καθήκοντά τους ως φοιτητές από απόσταση. Ο Δημήτρης Μούχλιας είναι φοιτητής κινησιολογίας και επιστήμης αποκατάστασης στο Πανεπιστήμιο της Χαβάης. «Ο συνδυασμός σπουδών και αθλητισμού δεν είναι εύκολος, πρέπει να πω. Εάν υπάρχει ένα σωστό σχέδιο και πρόγραμμα μπορεί κάποιος να κάνει όσα πράγματα επιθυμεί στη ζωή του. Μεταξύ προπονήσεων και παιχνιδιών, προσπαθώ να μελετήσω και να παραμείνω αγωνιστικά στην κορυφή με το κολέγιο μου. Μετά το EuroVolley επιστρέφω στη Χαβάη. Επέλεξα αυτό το πανεπιστήμιο, λόγω του προγράμματος βόλεϊ. Η ομάδα είναι στο υψηλότερο επίπεδο. Πέρυσι κερδίσαμε το πρωτάθλημα».

Ο Ανδρεόπουλος, ο οποίος είναι φοιτητής επιχειρήσεων στην Αθήνα, συμφωνεί με τον συμπαίκτη του και αναδεικνύει την πραγματική αξία των σπουδών. «Όπως είπε ο συμπαίκτης μου, δεν είναι πολύ εύκολο, αλλά στο τέλος της ημέρας συνειδητοποιώ ότι είμαι σε θέση να κάνω πολλά πράγματα. Οι σπουδές μας βοηθούν να αναπτυχθούμε πνευματικά, πέρα από το βόλεϊ, και να αυξήσουμε την προσωπικότητα μας, επομένως σπουδάζω για να μεγαλώσω στο μυαλό».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ