1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
26-08-2019 20:05

Ευχές Καραμπέτσου στην Εθνική γυναικών και ευχαριστήρια σε Αυγενάκη, Πέτσα

Με δήλωσή του ο πρόεδρος της Ε.Ο.ΠΕ. Γιώργος Καραμπέτσος συνεχάρη την Εθνική γυναικώ νγια τις δύο μεγάλες νίκες που πέτυχε επί της Γαλλίας και της Φινλανδίας στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και ευχαρίστησε τον υφυπουργό αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και τον υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργό και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Στέλιο Πέτσα για την συμβολή τους να μεταδοθούν ο ιαγώνες στη δημόσια τηλεόραση.
Θέλω να συγχαρώ την Εθνική Ομάδα Γυναικών για τις μέχρι τώρα εμφανίσεις της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Είναι το αποτέλεσμα μιας συνολικής ομαδικής δουλειάς που γίνεται με πρωταγωνίστριες τις αθλήτριες και το προπονητικό επιτελείο, με τη συνδρομή της Ε.Ο.ΠΕ. σε δύσκολες εποχές.

Θέλω να ξέρουν οι αθλήτριες και το προπονητικό επιτελείο ότι όλη η Ελλάδα είναι στο πλευρό τους και τους εύχομαι να έχουν δύναμη και υγεία, να χαρούν μέχρι το τέλος το αγωνιστικό ταξίδι στην κορυφαία Ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Από τον αγώνα με τη Βουλγαρία και την 4η αγωνιστική της πρώτης φάσης, η Εθνική Γυναικών και το Ευρωπαϊκό Βόλεϊ θα μπει στα σπίτια όλων των Ελλήνων, μετά τη συμφωνία που επιτεύχθηκε με την ΕΡΤ.

Θέλω να ευχαριστήσω την αθλητική ηγεσία και προσωπικά τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργό Στέλιο Πέτσα, τα στελέχη της ΕΡΤ και της Ε.Ο.ΠΕ. για τις προσπάθειες που έκαναν ώστε να επιτευχθεί η συμφωνία για τα τηλεοπτικά δικαιώματα, όχι μόνο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Γυναικών, αλλά και της αντίστοιχης διοργάνωσης των Ανδρών.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ