1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
26-08-2019 15:01

Η ΕΡΤ θα μεταδώσει τους αγώνες των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων βόλεϊ

Μετά από πολλές προσπάθειες, επιτεύχθηκε συμφωνία της ΕΡΤ με την εταιρεία που έχει τα δικαιώματα των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων βόλεϊ ανδρών και γυναικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του volleynews.gr, η νέα επαφή που είχε η Ομοσπονδία και η ηγεσία του Υπουργείου Αθλητισμού απέφερε καρπούς και επιτεύχθηκε η πολυπόθητη συμφωνία της Δημόσιας τηλεόρασης με την εταιρεία παραγωγής και θα μεταδωθούν από την ΕΡΤ οι αγώνες των Εθνικών ομάδων ανδρών και γυναικών.

Η Ε.Ο.ΠΕ. επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ του volleynews.gr και ανακοίνωσε την συμφωνία. Αναλυτικά:

Από την ΕΡΤ θα έχουν την δυνατότητα οι Έλληνες φίλοι του βόλεϊ να παρακολουθήσουν τα εναπομείναντα παιχνίδια της Εθνικής γυναικών στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, αλλά και όλες τις αναμετρήσεις της Εθνικής ανδρών στην αντίστοιχη διοργάνωση που θα λάβει χώρα στο Μονπελιέ στα μέσα Σεπτεμβρίου.

Οι προσπάθειες της Ομοσπονδίας για να μεταδοθούν τα παιχνίδια απέδωσαν καρπούς και έτσι από αύριο Τρίτη, αρχής γενομένης με το ματς Ελλάδα-Βουλγαρία (19.30), η Ελλάδα θα παρακολουθήσει από την κρατική τηλεόραση την προσπάθεια διάκριση της Εθνικής γυναικών.

Η ΕΟΠΕ ευχαριστεί ιδιαίτερα τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΕΡΤ κ. Γιάννη Δρόσο αλλά και τον διευθυντή του αθλητικού τμήματος Γιώργο Λυκουρόπουλο για την επίτευξη της συμφωνίας.

Πόσο κοστίζει για την ΕΡΤ μία «συγγνώμη» στο βόλεϊ;

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ