1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-07-2018 20:25

Χωρίς Τζούριτς και Κοκκινάκη στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού

Σημαντικές επιστροφές είχαμε στην προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος με την παρουσία των Θανάση Πρωτοψάλτη, Ραφαήλ Κουμεντάκη, Ανδρέα Φράγκο και Γιώργου Τζιουμάκα στις κλήσεις του Δημήτρη Ανδρεόπουλου. 

Ωστόσο, παραμένουν οι απουσίες των Δημήτρη Τζούριτς και Μενέλαου Κοκκινάκη. Ο πρώτος έχει επικαλεστεί τραυματισμό και ο δεύτερος ήταν και επίλογη του Ομοσπονδιακού τεχνικού να μην τον συμπεριλάβει στις κλήσεις.

Η προετοιμασία θα ξεκινήσει στις 12 Ιουλίου στην Αλεξανδρούπολη και οι προπονήσεις θα γίνουν στο κλειστό γυμναστήριο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος», που θα φιλοξενήσει και τους αγώνες των προκριματικών.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα πραγματοποιήσει και έξι φιλικά παιχνίδια με Λευκορωσία και Ουκρανία. Συγκεκριμένα, θα αντιμετωπίσει τους Λευκορώσους το τριήμερο 27-29 Ιουλίου (20.00) και τους Ουκρανούς 3-5 Αυγούστου (20.00). Όλοι οι αγώνες θα γίνουν στο «Μ. Παρασκευόπουλος».

Ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος και οι συνεργάτες του επέλεξαν τους αθλητές που θα λάβουν μέρος στην προετοιμασία. Αναλυτικά:

Πασαδόροι: Κώνσταντίνος Στιβαχτής, Ντίμα Φιλίποφ, Σταύρος Κασαμπαλής.
Ακραίοι: Θανάσης Πρωτοψάλτης, Ραφαήλ Κουμεντάκης, Ανδρέας Φράγκος, Ανέστης Δαλακούρας, Κωνσταντίνος Καπετανίδης.
Κεντρικοί: Γιώργος Πετρέας, Παναγιώτης Πελεκούδας, Παρασκευάς Τσέλιος, Γιάννης Τακουρίδης.
Διαγώνιοι: Γιώργος Τζιουμάκας, Νίκος Ζουπάνι, Αλέξανδρος Ράπτης.
Λίμπερο: Δημήτρης Ζήσης, Θεολόγος Δαρίδης.

Το πρόγραμμα των αγώνων

1η αγωνιστική - 15 Αυγούστου 2018
Αλεξανδρούπολη: Ελλάδα - Λουξεμβούργο
Αζερμπαϊτζάν - Σουηδία

2η αγωνιστική - 18 Αυγούστου 2018
Σουηδία - Ελλάδα
Λουξεμβούργο - Αζερμπαϊτζάν

3η αγωνιστική - 22 Αυγούστου 2018
Αλεξανδρούπολη: Ελλάδα - Αζερμπαϊτζάν
Σουηδία - Λουξεμβούργο

4η αγωνιστική - 26 Αυγούστου 2018
Λουξεμβούργο - Σουηδία
Αζερμπαϊτζάν - Ελλάδα

5η αγωνιστική - 5 ή 6 Ιανουαρίου 2019
Ελλάδα - Σουηδία
Αζερμπαϊτζάν - Λουξεμβούργο

6η αγωνιστική - 9 Ιανουαρίου 2019
Λουξεμβούργο - Ελλάδα
Σουηδία - Αζερμπαϊτζάν

Σχετικά άρθρα

  • Εθνική ανδρών: Εντυπωσιακή η Ελλάδα νίκησε με 3-1 σετ την Ελβετία στο τρίτο φιλικό
    Με νίκη που συνδυάστηκε με καλή εμφάνιση σε όλους τους τομείς ολοκλήρωσε την τριάδα των φιλικών με την Ελβετία η Εθνική μας ομάδα.Η Ελλάδα με υπεροχή σε όλες τις στατιστικές κατηγορίες επικράτησε με 3-1 σετ της Ελβετίας, ενώ παίκτηκε και πέμπτο σετ που κατέληξε και αυτό στην Εθνική μας ομάδα με 26-24.
  • Ματέο Χασμπάλλα: «Η κλήση στην Εθνική ήταν ένα όνειρο για μένα»
    Η παρουσία του στην προετοιμασία της Εθνικής ομάδας ήταν μία από τις εκπλήξεις του φετινού καλοκαιριού. Στα 18 του χρόνια ο Ματέο Χασμπάλλα, το παιδί των μεταναστών από την Αλβανία που μεγάλωσε στην Αντίκυρα Βοιωτίας, ζει το δικό του όνειρο.
  • Εθνική Ανδρών: Φιλικά με την Τυνησία στην Καλαμάτα και ευχές από τον δήμαρχο της πόλης
    Η Εθνική ομάδα βόλεϊ ανδρών συνεχίζει την προετοιμασία της στην Καλαμάτα ενόψει της τελικής φάσης του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.
  • «Αντίο» του Δημήτρη Τζούριτς στη «γαλανόλευκη» μετά από 13 χρόνια
    Η ώρα του αποχαιρετισμού στην Εθνική ανδρών έφθασε για τον Δημήτρη Τζούριτς, ο οποίος μέσα από συνέντευξή του στην ιστοσελίδα της Ε.Ο.ΠΕ. ανακοίνωσε το τέλος από την «γαλανόλευκη». Μετά από 126 συμμετοχές και 13 καλοκαίρια γεμάτα ένταση, πάθος, καλές και κακές στιγμές, ο αγαπημένος «Μήτσος» της «γαλανόλευκης», μέσα από τη συνέντευξη που ακολουθεί στο www.volleyball.gr, λέει το δικό του «αντίο» μετά από μια σπουδαία πορεία. Ο αρχηγός αναπολεί, ευχαριστεί, κάνει τον δικό του απολογισμό και μοιράζεται μαζί μας στιγμές που δεν θα ξεχάσει ποτέ.
  • Πολωνία: Πρόωρο τέλος για τα πρωταθλήματα και την παρουσία Στράντζαλη, Πρωτοψάλτη
    Και η Πολωνική λίγκα αποφάσισε να βάλει τέλος στα φετινά πρωταθλήματα ανδρών (PlusLiga) κα γυναικών 2019/20 (Liga Siatkówki Kobiet),μετά την έξαρση του κορονοιού στον πλανήτη αλλα και στην ίδια τη χώρα, γεγονός που σήμανε και το πρόωρο αγωνιστικό φινάλε για την 24 χρονη διεθνή μας ακραία από τη Σκύδρα, Όλγα Στράντζαλη που φέτος έκανε μια εξαιρετική σεζόν με την φανέλα του Λεγκιόνοβο και η οποία σε λιγες μέρες πιθανότατα να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ