1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
08-12-2013 14:00

Η ΑΕΚ καταγγέλει Μουλά, Γεροθόδωρο, Βασιλειάδη και Κουρνέτα

Με ανακοίνωσή της, η ΑΕΚ αποκαλύπτει ότι θα στείλει στην ΕΣΑΠ και την ΚΕΔ έγγραφη καταγγελία με την οποία θα ζητά την εξαίρεση των διαιτητών του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, Νώντα Γεροθόδωρο και Λεμονιά Μουλά, καθώς και την παραδειγματική τιμωρία τους. Καταγγέλει τον παρατηρητή Στέφανο Βασιλειάδη για προκλητική συμπεριφορά στους οπαδούς της ΑΕΚ και τον Βασίλη Κουρνέτα γιατί δεν τήρησε το «fair play».

Η Ανακοίνωση

«Η διοίκηση του Τ.Α.Α ΑΕΚ αποφάσισε να αποστείλει στην ΕΣΑΠ και την ΚΕΔ έγγραφη καταγγελία με την οποία θα ζητά, αφενός την εξαίρεσή τους από τα ματς της ΑΕΚ, αφετέρου την παραδειγματική τιμωρία των διαιτητών Γεροθόδωρου και Μουλά, θεωρώντας ότι υπέπεσαν σε σοβαρά λάθη εις βάρος της ομάδας μας στον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Το πρώτο και το σημαντικότερο, το οποίο έχει δει όλη η Ελλάδα μέσω της ζωντανής μετάδοσης του αγώνα και των στιγμιότυπων, που έχουν κάνει το γύρο του διαδικτύου, αφορά στη φάση με τον Κουρνέτα ο οποίος στο 23-24 του 3ου σετ και μπροστά στα μάτια των δυο διαιτητών, χτύπησε τη μπάλα μέσα από το φιλέ, δίνοντας την ευκαιρία στον Ολυμπιακό να κερδίσει το σετ.

Στο σημείο αυτό, ο αρχηγός της ομάδας μας, Γιάννης Μαντέκας ζήτησε να υποβάλει ένσταση αλλά η Γραμματεία και ο διαιτητής Γεροθόδωρος δεν του το επέτρεψαν, παραπέμποντάς τον στο τέλος του αγώνα. Με το που έληξε όμως ο αγώνας, οι διαιτητές πήραν το φύλλο αγώνα από τη Γραμματεία και κλείστηκαν στα αποδυτήριά τους. Όταν δε, ο εκπρόσωπος της ΑΕΚ προσήλθε για να υποβάλει την ένσταση, βρήκε το φύλλο αγώνα συμπληρωμένο και κλειστό.

Το Τ.Α.Α ΑΕΚ καταγγέλλει επίσης την δεύτερη διαιτητή Μουλά η οποία βάσει των κανονισμών αντί να ελέγξει, όπως όφειλε τα πινακάκια στο τέλος κάθε σετ, εκείνη «ξεκουραζόταν» στη Γραμματεία. Το αποτέλεσμα ήταν και τα δυο ταμπελάκια με το Νο 14 να βρεθούν στον πάγκο του Ολυμπιακού και ο διαιτητής Γεροθόδωρος να μην επιτρέψει την είσοδο του Παγιάν στο παιχνίδι σε ένα κρίσιμο για την εξέλιξη της συνάντησης σημείο.

Το Τ.Α.Α ΑΕΚ καταγγέλλει ακόμη την απαράδεκτη συμπεριφορά του κομισάριου του αγώνα κ. Βασιλειάδη. Ο κομισάριος, που είναι ταυτόχρονα και πρόεδρος της ΚΕΔ, αντί να βρίσκεται στη θέση του στο χώρο της Γραμματείας για να ελέγχει τα διαδραματιζόμενα, με τη διαρκή παρουσία του δίπλα στον πάγκο της ΑΕΚ προκαλούσε την αντίδραση των φιλάθλων της ομάδας μας.

Η διοίκηση της ΑΕΚ δεν θα αφήσει να περάσει έτσι και το δεύτερο (το πρώτο ήταν στην Αλεξανδρούπολη) μέσα σε διάστημα ενός μηνός διαιτητικό ατόπημα σε βάρος της ομάδας της. Προκειμένου να καταδείξει την κατάφωρη αδικία στον αγώνα με τον Ολυμπιακό θα καλέσει τους διαιτητές Γεροθόδωρο, Μουλά, τα μέλη της ΚΕΔ και τον κομισάριο Βασιλειάδη να παραστούν στην προβολή του βίντεο του αγώνα και να δουν έστω κι έτσι αυτό που έχει δει όλος ο κόσμος.

Τέλος η διοίκηση της ΑΕΚ θα ήθελε να στιγματίσει την συμπεριφορά του Βασίλη Κουρνέτα, ενός διεθνούς και έμπειρου αθλητή, ο οποίος όχι μόνο δεν τίμησε τo fair play στην επίμαχη φάση υψώνοντας το χέρι του, όπως επιτάσσει το αθλητικό πνεύμα αλλά απεναντίας επιχείρησε με αθέμιτο τρόπο να εξαπατήσει τους διαιτητές και να κλέψει τον πόντο από τους αγωνιζόμενους συναδέλφους του».

1 σχόλιο

  • Comment Link Psycho Κυριακή, 08 Δεκεμβρίου 2013 15:25 posted by Psycho

    Δηλαδη ο κομισαριος και προεδρος της ΚΕΔ θα τιμωρησει τους δυο διατητες?Χαχαχα!!!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ