1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-04-2013 14:08

«Αυτό που νιώθουμε δεν περιγράφεται...»

Cannot find volleynews.v2/GREECE-TEAM/KORASIDON/2013/euro-2013/gre-russia folder inside /var/www/volleynews.gr/images/volleynews.v2/GREECE-TEAM/KORASIDON/2013/euro-2013/gre-russia/ folder.
Admiror Gallery: 4.5.0
Server OS:nginx/1.14.0
Client OS:Unknown
PHP:5.6.38
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΣΑΤ-ΑΠΕ, ΜΠΑΡ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ: ΗΛΙΑΣ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ
Έντονο το κοντράστ συναισθημάτων στο φινάλε του αγώνα, καθώς ο τελευταίος πόντος βρήκε πεσμένες κάτω όλες τις Ελληνίδες άσους αγκαλιασμένες να πανηγυρίζουν έξαλα, όλες ένα «κουβάρι», με δάκρυα χαράς αυτή την ανεπανάληπτη επιτυχία και τις Ρωσίδες να κλαίνε απαρηγόρητες στον πάγκο τους.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ
Τάκης Φλώρος: «Κερδίσαμε τη Ρωσία, μία από τις μεγαλύτερες δυνάμεις στο παγκόσμιο βόλεϊ, σε ένα ματς που έκρινε την πρόκριση για το παγκόσμιο πρωταθλημα και όχι για ένα οποιοδήποτε τουρνουά. Είμαι πολύ ευτυχισμένος και συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια».

Ειρήνη Κοκκινάκη: «Είμαστε…. πανευτυχισμένες!!! Αυτό που νιώθω τώρα δεν μπορεί να περιγραφεί με λόγια. Αφού όμως μπορούμε πάιζοντας πραγματικά ως ομάδα να κερδίσουμε τη Ρωσία και να πάμε στο Παγκόσμιο, τότε μπορούμε τα πάντα»!

Αλεξάνδρα Ψωμά: «Περίμενα ένα δύσκολο ματς, αλλά καταφέραμε τελικά με την απόδοσή μας να το κάνουμε εύκολο. Παίξαμε πολύ συγκεντρωμένα, το θέλαμε πάρα πολύ… Άλλωστε δεν πάς στο Παγκόσμιο και κάθε μέρα…»

Λαμπρινή Κωνσταντινίδου: «Η Ρωσία είναι σχεδόν πάντα στην 4άδα των μεγάλων διεθνών διοργανώσεων και καταφέραμε να την αποκλείσουμε από το Παγκόσμιο. Κάτι που το’ χαμε πιστέψει μόνο εμείς και οι προπονητές μας… Πήραμε αυτό που αξίζαμε και πλέον θα δούμε όλες οι κοπέλες το ματς Γερμανία-Σλοβενία για να μάθουμε τον επόμενό μας αντίπαλο»

Στσουπλόβ Γιούρι (προπονητής Ρωσίας): «Η Ελλάδα σήμερα ήταν σε καλύτερη φυσική κατάσταση και εμείς όχι».

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ