1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-09-2020 16:57

Νόβη Γκούρα- Η 40χρονη "μαμά" -αστυνομικός του Πορφύρα

Μοναδική περίπτωση η 40χρονη Νόβη Γκούρα του Πορφύρα, η οποία είναι και αστυνόμος Α’! Μιλάει για την ομάδα της, τον Πειραιά, τον Ολυμπιακό και άλλα ενδιαφέροντα.

Η γυναίκα είναι περίπτωση! Και η ομάδα της είναι περίπτωση. Ο Πορφύρας, που έπαιξε πέρσι στην Ευρώπη αντίπαλος του Ολυμπιακού, είναι μια πειραιώτικη ομάδα με Ακαδημίες που έχουν 200 παιδιά! Ο γνωστός συνάδελφος Νίκος Δελαγραμμάτικας είναι αντιπρόεδρος στον σύλλογο και η ψυχή του τμήματος βόλεϊ, όπου η κόρη του, που τώρα είναι δικηγόρος, έπαιζε 18 χρόνια εκεί. Είναι πρόεδρος της επιτροπής βόλεϊ ο ίδιος.


Η Νόβη Γκούρα είναι 40 χρόνων και παίζει ακόμα! Είναι η σημαία του Πορφύρα. Είναι 9 χρόνια στην ομάδα από τα 31 της, και είναι ανώτερη αξιωματικός της αστυνομίας! Έχει και δύο παιδιά. Μένει λίγο πάνω από το γήπεδο, στο Χατζηκυριάκειο. Κρατά τα αποδυτήρια, είναι στρατιώτης της ομάδας, βοηθά και τα νέα παιδιά. Παίζει ακόμα γιατί της αρέσει, είναι εμβληματική φυσιογνωμία στην ιστορία του Πορφύρα. Οι άλλες παίκτριες θα μπορούσαν να είναι κόρες της! Έπειτα από εκείνη, η μεγαλύτερη είναι 25 χρόνων και οι άλλες είναι φοιτήτριες και μαθήτριες!

Διαβάστε τη συνέντευξη στο  www.fosonline.gr

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ