1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
18-08-2017 19:29

Η Πολ στην προετοιμασία για το Euro

Στην προετοιμασία της Εθνικής Γερμανίας, ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος (22/9-1/10), κλήθηκε η Γιάνα Φρανσίσκα Πολ. Η ακραία του Ολυμπιακού πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις στο Γκραν Πρι και κέρδισε μια θέση στην 18άδα.
Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα θα γίνει στα γήπεδα του Αζερμπαϊτζάν και της Γεωργίας και η Γερμανία είναι στον Α όμιλο με Πολωνία, Ουγγαρία και Αζερμπαϊτζάν. Η Γερμανία θα προετοιμαστεί στο Σβέριν όπου θα παίξει φιλικά με Τουρκία, Ολλανδία και Βέλγιο.

Ο προπονητής της ομάδας Φέλιξ Κοσλόφσκι δεν θα έχει στη διάθεσή του την Δώρα Γκρόζερ που αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατο. Η 18αδα αποτελείται από τις Τζένιφερ Γκέρτιες, Λουίζα Λίπμαν, Μαρί Σχέλζελ, Ντενίς Χάνκε, Ιρίνα Κεμσις, Κιμπερλι Ντιουνιοκ, Τάνια Γκρόβερ, Λένα Στίγκροτ, Λεονι Σβέρτμαν, Τζένιφερ Πέτκε, Αννα Πογκανι, Λίζα Γκρεντινγκ, Γιάνα Πολ, Λένκα Ντερ, Μάρεν Φρομ, Λίζα Ιζκιερντο, Λένα Μολερς, Μπέριτ Καουφελντ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ