1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
24-09-2016 20:19

Καλανταρίδου: «Πραγματοποιήθηκε το όνειρο μου»

Η Αλεξία Καλανταρίδου, που σημείωσε και την πρώτη της συμμετοχή με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, ανέφερε για τον αγώνα με την Τσεχία:
"Στο πρώτο σετ το παλέψαμε πολύ καλά, στο 3ο αργήσαμε αλλά μπήκαμε στο παιχνίδι στο τέλος. Αν παλεύαμε περισσότερο το 2ο σετ ίσως να είχαμε και καλύτερο αποτέλεσμα σήμερα. Η Τσεχία είναι σίγουρα καλή ομάδα, είναι 1η στον όμιλο, το παλέψαμε όσο μπορούσαμε, αν δεν είχαμε και την κούραση ίσως να καταφέρναμε κάτι καλύτερο".

Ρωτήθηκε για την δική της πρώτη παρουσία, όπου σημείωσε: "Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί ήταν η πρώτη μου εμφάνιση με την Εθνική Γυναικών, είναι πολύ σημαντικό για μένα που ήταν θετική η απόδοση μου. Μακάρι να είχαμε περισσότερα παιχνίδια τόσο συχνά και να συμμετείχαν όλες οι παίκτριες. Για όλες όσες παίζουν βόλεϊ είναι το όνειρο τους να παίξουν σε τέτοιες διοργανώσεις, σήμερα πραγματοποιήθηκε το δικό μου όνειρο και είμαι πολύ χαρούμενη".

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ