1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
25-09-2015 20:44

Η ευρωπαϊκή γιορτή ξεκινά (το πανόραμα του Eurovolley γυναικών)

Τέσσεις πόλεις είναι έτοιμες να υποδεχθούν το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα γυναικων που ξεκινά αύριο σε Ολλανδία και Βέλγιο. Η γιορτή του βόλεϊ θα γίνει στην Αμβέρσα, στο Απελντορν(Βέλγιο), στο Αϊντχόφεν και στο Ρότερνταμ (Ολλανδία), πόλεις που υπόσχονται υπέροχο θέαμα.
Η συνδιοργανώτρια Ολλανδία ελπίζει να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα στον Α όμιλο. Η δύο φορές πρωταθλήτρια Ιταλία που θα προσπάθήσει να επιστρέψει στην κορυφή μετά από έξι χρόνια. Επίσης με δύο χρυσά στο ενεργητικό της και μετά το ασημένιο στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες του Μπακού, η Πολωνία φέρει και αυτή την ταμπέλα του φαβορί. Επίσης στον Α όμιλο υπάρχει και τη σταχτοπούτα Σλοβενία στην πρώτη της συμμετοχή.

Η πόλη της Αμβέρσας θα φιλοξενήσει τον Β όμιλο, με την Εθνική ομάδα του Βελγίου να φιλοδοξεί να επαναλάβει το κατόρθωμα του 2013 όταν κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο. Το Αζερμπαϊτζάν, η Ουγγαρία και η Τουρκία θα αναζητήσουν την πρόκριση στην επόμενη φάση. Μετά τον θρίαμβο στους Ευρωπαϊκούς αγώνες, η Τουρκία θα επιδιώξει κάτι καλύτερο από την 7η θέση του 2013. Το Αζερμπαιτζάν έχει να παρουσιάσει την 4η θέση του 2005 και μετά από δέκα χρόνια και με όπλο την 4η θέση στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες, θέλει ένα μετάλλιο. Τέλος η Ουγγαρία επιστρέφει στην ελίτ μετά από 28 χρόνια απουσίας.

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ρωσία βρίσκεται επικεφαλής στον Γ όμιλο που θα διεξαχθεί στο Ρότερνταμ. Η ομάδα με τα 18 χρυσά αντιμετωπιζει την Βουλγαρία, την Κροατία και τη Λευκορωσία. Το 2013 η Βουλγαρία πήρε 13η θέση, ενώ η Κροατία τα πήγε εξαιρετικά με την 5η θέση, αφού ήταν ότι καλύτερο είχε να επιδείξει τα τελευταία 14 χρόνια. Η Λευκορωσία συμμετέχει για 7η φορά στην διοργάνωση και θέλει να ξεπεράσει την 8η θέση του 1995.

Το Αϊντχόφεν θα φιλοξενήσει τον Δ όμιλό και η Γερμανία, μετά από δύο συνεχόμενα ασημένια μετάλλια, ελπίζει ότι τα όνειρα για το χρυσό θα γίνουν πραγματικότητα. Από την άλλη, η Σερβία έρχεται με... φόρα από την δεύτερη θέση του Παγκοσμίου Κυπέλλου που της εξασφάλισε τη συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Η Τσεχία θέλει να ξεπεράσει την 10η θέση του 2013, ενώ η Ρουμανία επιστρέφει μετά από την απουσία της για μια διοργάνωση.

***Οι πρώτη ομάδα από κάθε όμιλο προκρίνεται απευθείας στην 8άδα. Η δεύτερη και η τρίτη ομάδα παίζουν πλέι οφ για τα υπόλοιπα 4 εισιτήρια των προημιτελικών.


Α όμιλος (Άπελντορν)
1η αγωνιστική (26/9)
Σλοβενία-Ολλανδία
Ιταλία - Πολωνία

2η αγωνιστική (27/9)
Ολλανδία - Πολωνία
Σλοβενία - Ιταλία

3η αγωνιστική (28/9)
Πολωνία - Σλοβενία
Ολλανδία - Ιταλία

Β όμιλος (Αμβέρσα)
1η αγωνιστική (26/9)
Ουγγαρία - Βέλγιο
Τουρκία - Αζερμπαϊτζάν

2η αγωνιστική (27/9)
Βέλγιο - Αζερμπαϊτζάν
Ουγγαρία - Τουρκία

3η αγωνιστιή (28/9)
Αζερμπαϊτζάν - Ουγγαρία
Βέλγιο - Τουρκία


Γ ΄όμιλος (Ρότερντάμ)
1η αγωνιστική (26/9)
Βουλγαρία - Ρωσία
Κροατία - Λευκορωσία

2η αγωνιστική (27/9)
Ρωσία - Λευκορωσία
Βουλγαρία - Κροατία

3η αγωνιστική (28/9)
Λευκορωσία - Βουλγαρία
Ρωσία - Κροατία

Δ όμιλος (Αϊντχόφεν)
1η αγωνιστική (26/9)
Τσεχία - Ρουμανία
Σερβία - Γερμανία

2η αγωνιστική (27/9)
Ρουμανία - Γερμανία
Τσεχία - Σερβία

3η αγωνιστική (28/9)
Γερμανία - Τσεχία
Ρουμανία - Σερβία

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ