1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
27-10-2020 14:23

Επιστολή Καραμπέτσου σε Αυγενάκη και Μαυρωτά για την διευκόλυνση των ομάδων στα περιοριστικά μέτρα

Επιστολή με την οποία ζητάει τη διευκόλυνση των σωματείων που δίνουν αγώνες αργά το βράδυ και η επιστροφή των αθλητών/αθλητριών και όλων όσων συμμετέχουν σε αυτούς συμπίπτει με την έναρξη των περιοριστικών μέτρων έστειλε ο πρόεδρος της Ε.Ο.ΠΕ. Γιώργος Καραμπέτσος προς τον Υπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού Γιώργο Μαυρωτά.

Αναλυτικά:

Παρακαλούμε να εξετάσετε το θέμα της διεξαγωγής των αγώνων πετοσφαίρισης οι οποίοι διεξάγονται τις καθημερινές ημέρες και με ώρες έναρξης, σε πολλές περιπτώσεις μετά τις 21.30’, με αποτέλεσμα η επιστροφή των αθλητών/αθλητριών να συμπίπτει με την έναρξη των περιοριστικών μέτρων (00.30’).

Θα θέλαμε να προτείνουμε την πρόβλεψη απόδειξης της κίνησης των αθλητών και αθλητριών μετά τις 00.30’ με βεβαίωση του Σωματείου και/ή με αποδεικτικό του Φύλλου Αγώνος, όπου αναγράφεται και η ώρα λήξης τους.

Ελπίζουμε στην βοήθειά σας για να δοθεί η ευκαιρία στους αθλητές και αθλήτριές μας να συνεχίσουν την αθλητική δραστηριότητά τους

Με τιμή

Γεώργιος Καραμπέτσος

Πρόεδρος Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.