1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-03-2019 16:14

Παναγιώτης Ζακυνθινός: «Το πριμ του Θανάση στα... καλά παιδιά του Παναθηναϊκού»

Ήταν από τους ανθρώπους που τον έζησαν στα χρόνια του στον Παναθηναϊκό. Ο Παναγιώτης Ζακυνθινός που πέρασε μεγάλο μέρος της καριέρας του στο «τριφύλλι» είχε και αυτός πολλές ιστορίες να μοιραστεί με τον Θανάση Γιαννακόπουλο, μία εξ αυτών να την εξιστορεί στο volleynews.gr.
«Ήταν το 1993, μία χρονιά που στο τμήμα γινόταν ανανέωση και στο ρόστερ υπήρχαν έμπειροι και νέοι αθλητές. Στο πρωτάθλημα δεν πήγαιναμε όπως θα θέλαμε, όμως ο κ. Θανάσης με τον αδερφό του Παύλο μας στήριζαν πάντα. Μία ημέρα μας πήγαν για φαγητό στον Κωστόγιαννη την γνωστή ταβέρνα της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Όπως είπα και πριν, η σεζόν δεν πήγαινε καλά. Όμως αυτό δεν τους ένοιαζε τόσο, ειδικά τον κ. Θανάση. Μετά το φαγητό, μας ανακοίνωσε ότι επειδή ήμασταν καλά παιδιά και μας... γούσταρε, θα μας δώσει στον καθένα πριμ από 100.000 δραχμές. Για την εποχή ήταν πολύ καλά λεφτά και δείχνει πως ότι και αν γινόταν, ό,τι κατάσταση και να υπήρχε στήριζε τον σύλλογο με όλη του την ψυχή».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.