1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-03-2019 01:18

Νίκος Ζαλμάς: «Εχουμε ελπίδα για τη μεγάλη υπέρβαση»

Ο προπονητής του ΑΟΠ Κηφισιάς Νίκος Ζαλμάς μίλησε για τη μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού και την ελπίδα της υπέρβασης που τρέφει για την ομάδα του στα πλέι οφ:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που η ομάδα μου κατάφερε να εξασφαλίσει νωρίτερα από τις 30 Μαρτίου τη συμμετοχή της στα πλέι οφ. Κλειδώσαμε την οκτάδα και πιστεύω ότι έχουμε σοβαρές πιθανότητες και για την 6η θέση. Είμαι πολύ χαρούμενος που κάναμε ένα μεγάλο παιχνίδι απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα όπως ο Ολυμπιακός.  Είχαμε δουλέψει πολύ αυτές τις ημέρες. Το αποτέλεσμα δεν μας βγήκε απέναντι στον ΠΑΟΚ αλλά το καταφέραμε απέναντι στον Ολυμπιακό. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μου για την απόδοσή τους. Κερδίσαμε 3-1 παρά το απογοητευτικό τρίτο σετ. Είμασταν καλοί στο σερβίς καλό side out. Ευτυχώς τα λάθη έγιναν μόνο σε ένα σετ. Κρατήσαμε ένα καλό ρυθμό σε όλο το παιχνίδι και πανηγυρίσαμε μία μεγάλη νίκη. Οι παίκτες μου το δικαιούνται βάση της εικόνας που έχουν μέσα στο γήπεδο. Μακάρι να συνεχίσουμε έτσι και τον Απρίλιο με την ελπίδα να κάνουμε μία μεγάλη υπέρβαση».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.