1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
22-11-2018 13:48

Από τη Volleyleague στο ... Νότιγχαμ με στάση ... στον Έβρο!

Αλεξανδρούπολη, Πάτρα, Νότινχαμ, Οξφόρδη και μέσα σε όλα αυτά μέρος του επαγγελματικού και ερασιτεχνικού ελληνικού volley, που δε σταματά να μας εκπλήσσει ποτέ!
Ο Πατρινός κεντρικός Νίκος Μακρυγιάννης, που την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε στη Volleyleague με τα χρώματα του Ηρακλή Χαλκίδας, αφήσε στο “πόδι” του τον μικρό του αδερφό Κώστα να αγωνίζεται στον Παμβοχαϊκό και άνοιξε τα φτερά του για άλλες πολιτείες και συγκεκριμένα το Ηνωμένο Βασίλειο και την πόλη Nottingham, όπου πραγματοποιεί το μεταπτυχιακό του στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού, με αθλητική υποτροφία. Ο 27χρονος άλλοτε άσσος της Ε.Α. Πατρών συνδυάζει τις σπουδές του με την μεγάλη του αγάπη, τι άλλο φυσικά, το volley και προσπαθεί να αναβαθμίσει το άθλημα στην Αγγλία, που βρίσκεται σε πρώιμα στάδια ελέω ποδοσφαίρου!

Μάλιστα, στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του Εθνικού Πανεπιστημιακού Πρωταθλήματος Volleyball Αγγλίας, αντιμετώπισε την ομάδα Oxford Brookes στην οποία αγωνίζεται ο ερασιτέχνης Αλεξανδρουπολίτης Θανάσης Τεκτονίδης, γιος του σπουδαίου διεθνούς παίκτη και προπονητή Γίωργου Τεκτονίδη. Ο 28χρονος Εβρίτης, που γαλουχήθηκε στα αναπτυξιακά τμήματα των Εθνικού και Γυμναστικής Ένωσης Αλεξανδρούπολης, βρίσκεται στην Οξφόρδη στα πλαίσια του διδακτορικού του προγράμματος, όπου και συνεχίζει την παράδοση που θέλει κάθε Εβρίτη να ασχολείται έστω και ερασιτεχνικά με το άθλημα.

Για την ιστορία Αλεξανδρούπολη – Πάτρα 3-0 με τον γηπεδούχο Τεκτονίδη να υποδέχεται εγκάρδια τον Πατρινό άσσο, όπως μπορείτε να δείτε και στη φωτογραφία. Αυτό που μένει είναι η ευχάριστη έκπληξη και των δύο που αντάμωσαν αναπάντεχα εκτός Ελλάδος και συζήτησαν αρκετή ώρα για το αγαπημένο τους άθλημα και τους παλιούς συμπαίκτες και αντιπάλους!

Η όμορφη αυτή συνάντηση έκλεισε με τον Πατρινό Νίκο να περιμένει τον Αλεξανδρουπολίτη Θανάση στο Nottingham για τη ρεβανς τον ερχόμενο Μάρτιο. Να λοιπόν που το ελληνικό volley είναι παντού!

Πηγή: ΣΤΟ ΦΙΛΕ - volleyball TV Show

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.