1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-11-2016 00:13

Ντεμπούτο με Παπαδόπουλο στο Κουκούλι η Παναχαϊκή, πλήρης η Κηφισιά

Με ένα ακόμα ντέρμπι μεταξύ της Παναχαϊκής και του ΑΟΠ Κηφισιάς συνεχίζεται την Κυριακή η 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος Volley League «Πάμε Στοίχημα». Ο αγώνας θα γίνει στο γυμναστήριο στο «Κουκούλι» (3η αγωνιστική, 6/11, 18.00, Διαιτητές: Μυλωνάκης, Φραγκάκης).

Η Παναχαϊκή αναζητά την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα στη νέα έδρα της, το γυμναστήριο στο Κουκούλι που είναι πιο άνετο και πιο μεγάλο από το γυμναστήριο της Παναχαϊκής αλλά με πολύ «σκληρό» αγωνιστικό χώρο.Η Παναχαϊκή πέρασε δύσκολη εβδομάδα με αλλαγή προπονητή. Τη θέση του Μανώλη Συνοδινού πήρε ο συνεργάτης του Παναγιώτης Παπαδόπουλος ο οποίος για πολλά χρόνια αγωνίστηκε στον Ιωνικό Ν. (1988-97), στην Ολυμπιάδα Πάτρας (1998-01). Προπονητικά ήταν για μία δεκαετία (2001-10) στις υποδομές της ΕΑΠ και για μία τριετία (2010-13) στον Απόλλων Πάτρα και από το 2013 συνεργάτης του Γιώργου Λυκούδη και του Μανώλη Συνοδινού.

Ο Παπαδόπουλος δεν υπολογίζει τον Γιάννη Λιβαθηνό ενώ ο Νίκος Ρουμελιώτης ακόμα κάνει θεραπεία στο πόδι αλλά θα αγωνιστεί.

Η Κηφισιά στοχεύει στην δεύτερη νίκη της και στην πρώτη εκτός έδρας στο εφετινό πρωτάθλημα. Ο προπονητής της Κηφισιάς Κώστας Αρσενιάδης βλέπει με χαρά το απουσιολόγιο του να είναι κενό, υπολογίζοντας όλους τους αθλητές του.

Παπαδόπουλος: «Νέα αρχή»

«Είναι πολύ σημαντικό το ματς με την Κηφισιά. Πρέπει να το πολεμήσουμε για να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα. Έχουμε δύο ήττες 3-0 από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, δηλαδή, ομάδες που είναι πολύ καλές και έχουν υψηλούς στόχους. Δε μπορέσαμε να διαχειριστούμε τις ήττες και μας πήρε από κάτω και τώρα θέλουμε να κάνουμε νέα αρχή», δήλωσε ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος και συμπλήρωσε: «Δε με φοβίζει ο ρόλος του πρώτου προπονητή. Θα δώσω ότι μπορώ για να πετύχουμε».

Αρσενιάδης: «Πρέπει να προσέξουμε»

«Έχουμε δύσκολη αποστολή στην Πάτρα απέναντι σε μία φιλόδοξη ομάδα. Η Παναχαϊκή είναι ιδιαίτερα δυνατή στην έδρα της και διαθέτει αξιόλογους παίκτες. Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Θέλουμε να βελτιώσουμε την απόδοσή μας, γνωρίζοντας ότι η φετινή Volley League θα είναι δύσκολη και χρειάζεται διάρκεια. Η αλλαγή προπονητή στην Παναχαϊκή αλλάζει τα δεδομένα του αγώνα και σίγουρα εμείς πρέπει να προσέξουμε ακόμα περισσότερο».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.