1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
08-06-2014 21:29

«Στα Χανιά για ό,τι καλύτερο» (video)

Για το ασημένιο μετάλλιο στο πρώτο τουρνουά της Beachvolleyleague και τον τελικό των Χανίων μίλησε η ομάδα της Κηφισιάς που την αποτελούν ο Νίκος Κούνας και ο Σταύρος Βλαχάκης. Επίσης τόνισαν ότι είναι πολύ νωρίς για να πουν κάτι για τη συνέχεια της καριέρας τους.

«Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι. Ήταν ένα δύσκολο τουρνουά με δύσκολα παιχνίδια και δύσκολες ομάδες. Φτάσαμε στον τελικό. Ήταν μία πολύ ωραία οργάνωση και πολύ δυνατός τελικός, τα παιδιά ήταν πολύ δυνατά και καλά και δεν έκαναν λάθη.Στα Χανιά θα παλέψουμε για το καλύτερο. Σε κάθε παιχνίδι θέλουμε να κερδίζουμε».

Για τη νέα σεζόν είπε:«Επαγγελματικά πιστεύω ειναι νωρίς ακόμη να ξέρουμε. Αν εξαιρέσουμε μία δύο ομάδες όπως ο Ολυμπιακός, οι υπόλοιπες θα αργήσουν να στήσουν την ομάδα».

Όσο για το τι περιμένει στα Χανιά ο Νίκος Κούνας δήλωσε:«Στα Χανιά περιμένουμε να συναντήσουμε ένα ωραίο κλίμα, έχουμε ακούσει ότι το κλίμα που δημιουργείται εκεί για το μπιτς είναι πολύ ωραίο. Περιμένουμε να δούμε δυνατές ομάδες και πιστεύω θα είναι μία γιορτή».

Ο Σταύρος Βλαχάκης που πέρυσι είχε κατακτήσει τη δεύτερη θέση του πρώτου Beach Volleyleague με τον Νίκο Παπαγγελόπουλο είπε για τη διοργάνωση και τον τελιικό: «Είναι ένας θεσμός που κάθε χρόνο δυναμώνει και ο κόσμος το ευχαριστιέται περισσότερο. Ήταν μία πολύ ωραία διοργάνωση από τον κ. Τριανταφυλλίδη και τον κ. Μπελιγράτη. Ήταν σημαντικό και ότι το πρόγραμμα είχε ροή και ξέραμε πότε παίζαμε. Συγχαρητήρια στα παιδιά στον τελικό που έπαιξαν πολύ καλά στον τελικό. Ευχαριστώ και τον συμπαίκτη μου τον Νίκο για την πορεία».

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Πάμε Χανιά τώρα να περάσουμε καλά και να παίξουμε μπιτς. Στα Χανιά νομίζω η διοργάνωση θα είναι πολύ οργανωμένη και θα στήσουν ένα πολύ όμορφο γεγονός», ενώ είπε για τα επαγγελματικά του: «Επαγγελματικά δεν ξέρω, είναι και οι εποχές περίεργες και όλα γίνονται σε αργό τάιμινγκ».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.