1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
08-06-2014 16:11

Οι όμορφες της δεύτερης θέσης (Video)

Την δεύτερη θέση στην κατηγορία open Γυναικών του Beach Volleyleague 2014 κατέκτησαν οι Μαρίνα Αργυροπούλου και Άντζελα Βαμβακούση. Τα δύο όμορφα κορίτσια παρόλο που σε όλα τα παιχνίδια δεν έκαναν λάθη, δεν είχαν την ίδια τύχη στον τελικό. Ωστόσο, συνεχίζουν το μπιτς βόλεϊ με περισσότερη προπόνηση και με στόχο την πρωτιά. 

 

«Είμαστε λίγο στενοχωρημένες κυρίως με την κακή απόδοση μας, όχι τόσο από το αποτέλεσμα. Χάσαμε τόσο εύκολα από μία ομάδα που είχαμε κερδίσει εξίσου εύκολα στους ομίλους. Τίποτα δεν πήγε καλά σε κανένα στοιχείο του παιχνιδιού. Δεν μας βοήθησαν καθόλου και οι καιρικές συνθήκες. Είναι αυτό που λένε ότι με τον αέρα, οι καλές ομάδες χάνουν και οι κακές μπορούν να κοντράρουν και να κερδίσουν. Οι κακές καιρικές συνθήκες ευνοούν πάντα τον σχετικά αδύναμο. Ωστόσο δεν μπορούμε να πούμε κάτι για τις αντιπάλους μας, γιατί ήταν εξίσου καλές και μας δυσκόλεψαν αρκετά. Εκείνες έχουν κάνει και προπονήσεις, ενώ εμείς όχι και αυτό φάνηκε στο γήπεδο. Παρόλα αυτά μέχρι τον τελικό είχαμε μία σταθερή πορεία χωρίς λάθη».


«Έχουμε συνέχεια το καλοκαίρι, δεν ξέρουμε τι ακριβώς θα κάνουμε, αλλά σίγουρα θέλουμε να ασχοληθούμε περισσότερο».


Όσο για το που αφιερώνουν τη δεύτερη θέση, η Άντζελα τις αφιερώνει στην οικογένεια της που βρίσκεται στην Σύρο, και η Μαρίνα στην δική της που δεν μπόρεσαν να την παρακολουθήσουν στον τελικό.

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.