1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-02-2014 20:17

Tα... 7 θαύματα του μπιτς βόλεϊ από τον Μιχάλη Τριανταφυλλίδη! (video)

Μετά από 18 μήνες λειτουργίας του beachvolleytraining.gr (σχολή για το μπιτς βόλεϊ) από τον Μιχάλη Τριανταφυλλίδη ήρθε η στιγμή για μία καινοτομία στο χώρο του ελληνικού αλλά και παγκοσμίου μπιτς βόλεϊ. Με οδηγό την πολύχρονη εμπειρία του στο άθλημα και με πηγαία έμπνευση μέσα από την καθημερινή ενασχόληση του σε ερασιτεχνικό και επαγγελματικό επίπεδο ο Τριανταφυλλίδης ανοίγει νέους δρόμους στην βιβλιογραφία, την προβολή και τη διάδοση των μυστικών του «βασιλιά της άμμου». Πρόκειται για την έκδοση επτά ηλεκτρονικών βιβλίων που περικλείουν τα μυστικά, την τεχνική αλλά και την ιστορία του μπιτς βόλεϊ. Xορηγοί προβολής της πρωτοπορειακής προσπάθειας είναι το volleynews.gr και το beachvolleynews.gr


Είναι 7 ibook, βιβλία, δηλαδή, ηλεκτρονικής μορφής γεμάτα με βίντεο, αρκετές φωτογραφίες και λίγο κείμενο.

Σ’ αυτή τη σειρά βιβλίων με γενικό τίτλο «ibook beach volley training  με το Μιχάλη Τριανταφυλλίδη, θα παρουσιαστούν όλα τα αντικείμενα του μπητς βόλεϊ: η πάσα, η υποδοχή, η επίθεση, το σέρβις, το μπλοκ, το drop και η άμυνα.

Απευθύνονται σε όλους όσοι αγαπούν και ενδιαφέρονται για το μπιτς βόλεϊ αθλητές, ερασιτέχνες, επαγγελματίες, προπονητές.

Το πρώτο βιβλίο θα είναι η «ΠΑΣΑ» και θα παρουσιαστεί στις 16 Μαρτίου 2014 και μάλιστα το κάθε ένα από τα επτά βιβλία θα προλογίζει και μία μεγάλη δόξα του ελληνικού μπιτς βόλεϊ, όπως ο Στέλιος Καζάζης, ο Δημήτρης Καζάζης, ο Παναγιώτης Μαυράκης, ο Γιάννης Φάκας, ο Παύλος Μπελιγράτης, ο Θανάσης Μιχαλόπουλος αλλά και η Έφη Σφυρή που ήταν και πρωτοπόρος στη βιβλιογραφία με την έκδοση για το μπιτς βόλεϊ που έκανε πριν από δέκα χρόνια.

Ο Τριανταφυλλίδης αποκαλύπτοντας το μεγάλο του... μυστικό στο volleynews.gr και στο beachvolleynews.gr που είναι και χορηγοί προβολής της πρωτοποριακής προσπάθειας που ανοίγει δρόμους και στο βόλεϊ σάλας δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω τους 7 φίλους πρωταθλητές του μπιτς βόλεϊ που όλοι τους και ο καθένας ξεχωριστά έχουν γράψει μεγάλη ιστορία στο άθλημα μας και οι οποίοι προλογίζουν από ένα βιβλίο».


Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί το πλάνο των εκδόσεων με τη θεματολογία και τις ημερομηνίες έκδοσης. Και τα επτα ηλεκτρονικά βιβλία έχουν κατασκευστεί σε εφαρμογές της Apple που μάλστα έχει προσφέρει την τεχνογνωσία της για την πρωτοποριακή ιδέα του Μιχάλη Τριανταφυλλίδη.

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.