1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Δεύτερη πράξη στον ελληνικό εμφύλιο του Challenge Cup με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο κλειστό του Αγίου Θωμά (Τετάρτη 15/2, 19:00, Cosmote Sport 7).
Η Βάσω Καραντάσιου έκλεψε την παράσταση με την τοποθέτηση της στην ημερίδα που διοργάνωσε η Ενωση Σωματείων Πελοπονήσου (ΕΣΠΕΠ) για την προβολή του μπιτς βόλεϊ λίγες ώρες πριν από τους τελικούς του μπιτς βόλεϊ στους Παράκτιους Αγώνες της Πάτρας.
Ένα δικο μας παιδί ο Δημήτρης Κελεπούρης, έκανε άλμα στον χώρο της εστίασης και μας προσφέρει καταπληκτικές γεύσεις στο εστιατόριο Ζάαταρ  στη Νέα Ερυθραία.
Ικανοποιημένη από το τρίποντο και την διατήρηση της πρώτη θεσης που εχει σταθερά από την αρχή του πρωταθλήματος, εμφανίστηκε η Έφη Μαρτσουκάκη. Η προπονήτρια του ΠΑΚ Χαλανδρίου υποστήριξε:
Συνάντηση στο Ολυμπιακό Κέντρο Beach Volley που βρίσκεται μέσα στο Ολυμπιακό Συγκρότημα Φαλήρου, πραγματοποιήθηκε σήμερα ανάμεσα στην Περιφέρεια Αττικής, την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης (ΕΟΠΕ) και την Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος (ΟΧΕ).
Η Πάτρα προστέθηκε, εδώ και μερικές ημέρες, στον κύκλο των ελληνικών πόλεων που θα καυχώνται ότι επιλέχθηκαν για να φιλοξενήσουν μια αθλητική διοργάνωση διεθνούς ακτινοβολίας, όπως, εν προκειμένω, οι παράκτιοι Μεσογειακοί αγώνες του 2019. Με επιμέλεια, μεθοδικότητα και γνώση, η Επιτροπή Διεκδίκησης παρουσίασε έναν πλήρη φάκελο, που έπεισε τη ΔΕΜΑ για την επιθυμία της αχαϊκής πρωτεύουσας να αποτελέσει αθλητικό λίκνο της Μεσογείου τη μεθεπόμενη χρονιά, ασχέτως αν στο τέλος η Πάτρα απέμεινε μοναδική υποψήφια.
Στο αγαπημένο του μπιτς βόλεϊ επέστρεψε ο Γιώργος Κοτσιλιάνος, ο οποίος προπονείται καθημερινά στην Πάτρα.
Η Άννα Ξερικού διέπρεψε και στο μπιτς βόλεϊ. Αξέχαστοι έμειναν οι αγώνες με συμπαίκτρια τη Λία Μήτση το 1995 όταν τα Μάστερς είχαν τηλεοπτική μετάδοση.
Σοκ στο ελληνικό μπιτς βόλεϊ αφού έφυγε από τη ζωή ο  Γιάννης Ξενάκης.
Το BeachlifeX (Αγ.Βασίλειος-Πατρα), ξεκινάει την λειτουργία του στις 30 Μαρτίου και θα περιλαμβάνει την λειτουργία Ακαδημιών Beachvolley μικρών και μεγάλων, την διοργάνωση Τουρνουά Επαγγελματιών και Ερασιτεχνών, K18, K16 καθώς και ένα πλήθος άλλων υπηρεσιών, όπως Προγράμματα Γυμναστικής -"Gym on Sand" για γυναίκες και άντρες, χρήση γηπέδων για προετοιμασία ομάδων ,παιδικά πάρτυ, Εταιρικά Τουρνουά και άλλα.
Με πρώτα ονόματα του χώρου στελεχώθηκαν τα όργανα του μπιτς βόλει, με ένα συνδυασμό νέων αλλά και έμπειρων στελεχών, εντός και εκτός ΔΣ.
Στο Σαράγιεβο της Βοσνίας πραγματοποιήθηκε η 18η Γενική Συνέλευση της Βαλκανικής Ένωσης, παρουσία του αντιπροέδρου και ταμία της CEV Οζκάν Μουτλουγκίλ.
Το… πιο ωραίο καρφί της ζωής του πραγματοποίησαν χθες η Βίκυ Αρβανίτη και ο επίσης αθλητής του βόλεϊ Μιχάλης Κατσάνης.
Ο πρόεδρος του Σαρωνικού, Στάθης Νικολούζος ζητά από τον Θανάση Ρέρρα να του απαντήσει σε μια σειρά από ερωτήσεις σχετικά με τη συνεργασία της ΕΟΠΕ με την Έφη Σφυρή.
Δύο παίκτες του βόλεϊ, δύο αθλητές του μπιτς βόλεϊ και ένας προπονητής αναμένεται να μπουν στο Hall of Fame που παγκοσμίου βόλεϊ στην εκδήλωση που θα γίνει στις 22 Οκτωβρίου 2016.
Μια μεγάλη επιτυχία απολαμβάνουν οι Γερμανίδες Σαντάλ Λάμπουρερ/Τζούλια Σούντε και μαζί τους ο Έλληνας προπονητής τους Σπύρος Καραχάλιος.
Το τουρνουά beach volley "K16 Regional" της ΕΣΠΕΠ θα διεξαχθεί στην Κουρoύτα Αμαλιάδας στις 9 & 10/7/2016. Σε περίπτωση πολλών συμμετοχών ενδέχεται το τουρνουά να αρχίσει την Παρασκευή 8/7/2016.
Μετά το Σάτου Μάρε και την Προύσα, η Ελλάδα και συγκεκριμένα τα Χανιά υποδέχονται το Βαλκανικό τουρνουά μπιτς βόλεϊ το τρίημερο (10-12/6).
Την Κυριακή 12 Ιουνίου 2016, οι Αμαζόνες Μαΐστρου διοργανώνουν τουρνουά Junior beachvolley 4X4, για κορίτσια 5ης & 6ης Δημοτικού και 1ης & 2ας Γυμνασίου, υπό την αιγίδα της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Θράκης – Ανατολικής Μακεδονίας.
Παρά το φορτωμένο του πρόγραμμα ο Μιχάλης Τριανταφυλλίδης έδωσε το παρών στο 1ο training camp του Sideout Beach Volleyball Club, που πραγματοποιείται στη Βάρκιζα και στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του Side Out Club.
Ο Συνδεσμος Διαιτητών Πειραιά και φέτος πιστός στο ραντεβού του με τους φίλους του beach volley διοργανώνει σχολή υποψήφιων διαιτητών πετοσφαίρισης άμμου.
Ξεκινά σε λίγο καιρό η αγωνιστική περίοδος στις αθλητικές εγκαταστάσεις του KBV, Ναυαρίνου 223, Παραλία Καλαμάτας.
Υπαναχωρεί όπως φαίνεται η κυβέρνηση στα σχέδιά της για ανέγερση αίθουσας δικαστηρίων και χώρων κράτησης στο γήπεδο του Beach Volley στο παραλιακό μέτωπο.
Από 10-15 Μαΐου ο διεθνής διαιτητής beach volley Τάσος Μενεσλής θα σφυρίξει αγώνες για το 7ο φετινό τουρνουά Open της σειράς FIVB World Tour που θα γίνουν στην Αττάλεια της Τουρκίας.
Σελίδα 1 από 3