1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
11-09-2013 12:02

Το «δέσιμο» των νέων και το σοκ με Καβαρατζή (φωτό)

Cannot find volleynews.v2/MEN/ETHNIKOS-ALEX/2013-14/proetoimasia/b-fasi folder inside /var/www/volleynews.gr/images/volleynews.v2/MEN/ETHNIKOS-ALEX/2013-14/proetoimasia/b-fasi/ folder.
Admiror Gallery: 4.5.0
Server OS:nginx/1.14.0
Client OS:Unknown
PHP:5.6.38
Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης συμπλήρωσε αισίως την 3η εβδομάδα της προετοιμασίας του και μπαίνοντας στην 4η , αλλάζει και το πρόγραμμά του, ως αναφορά το είδος και τον τόπο προετοιμασίας του.


Συγκεκριμένα, σταμάτησε το «τρέξιμο» από το στάδιο «Φώτης Κοσμάς» τα πρωινά και εκτός από τα «βάρη» για ενδυνάμωση, όλες οι προπονήσεις πλέον γίνονται στο κλειστό της πόλης , με αντικείμενα «τεχνικής βελτίωσης» και «εισαγωγή στην τακτική».

Το κλίμα στην ομάδα είναι Άριστο και είναι εντυπωσιακό το «δέσιμο» των νέων μεταγραφών με τους παλιούς και τους νεαρούς παίχτες, κάτι που δεν περνά απαρατήρητο από τους φίλους της ομάδας που παρακολουθούν την προετοιμασία ,την διοίκηση, αλλά και από τους Τεχνικούς Σάκη Μουστακίδη και Ανέστη Γιαννακόπουλο, που βλέπουν την ομάδα να «δένει» γρήγορα, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Τα νέα όμως δεν ήταν ευχάριστα για όλους, καθώς ο νεαρός Γιάννης Καβαρατζής αποχώρησε πριν μερικές μέρες με πόνους στο γόνατο και τελικά διεπιστώθει ότι οφειλόταν σε «Μερική ρήξη πρόσθιουχιαστού» που θα αντιμετωπισθεί με αρθροσκόπηση,που θα γίνει στις αρχές Οκτωβρίου κι αν όλα πάνε καλά από τις αρχές του νέου έτους θα επανέλθει για προπονήσεις και ενδυνάμωση στα γήπεδα.

Όσον αφορά τα φιλικά προετοιμασίας ο Εθνικός έχει οριστικοποιήσει τις ημερομηνίες 27 και 28 Σεπ. για 2 παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ στη Θεσ/νίκη και εξετάζει το ενδεχόμενο , εκτός από ομάδες της Θεσ/νίκης (Άρη) και την Νίκη Αιγίνιου, να δώσει και μία σειρά φιλικών αγώνων με ομάδες γειτονικών χωρών από Βουλγαρία και Τουρκία.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.