1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
26-08-2013 23:28

«Έχουμε το καλύτερο ρόστερ της τριετίας, ας δώσουμε χαρά στον κόσμο» (video)

Να κάνει τον κόσμο της ΑΕΚ ξανά ευτυχισμένο θελει ο προπονητής της Ένωσης, Απόστολος Οικονόμου, που μίλησε για φανταστική υποστήριξη των οπαδών κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της ομάδας.

«Μετά τη απώλεια των τίτλων όλοι κάναμε την αυτοκριτική μας και την φετινή χρονιά είμαστε συνειδητοποιημένοι. Ξέρουμε ότι πληγώσαμε πάρα πολύ τους εαυτούς μας και τον κόσμο της ΑΕΚ. Φέτος έχουμε φανταστική υποστήριξη και είμαστε υποχρεωμένοι να τους δώσουμε τη χαρά.

Σαν προπονητής νιώθω τυχερός γιατί η διοίκηση με στήριξε μετά από μια αποτυχημένη χρονιά. Πίστεψαν ότι μπορώ να οδηγήσω την ομάδα. Νιώθω περήφανος που είμαι προπονητής της γυναικείας ομάδας.

Η διοίκηση έκανε πραγματικότητα όλες τις επιθυμίες μου και έχουμε το καλύτερο ρόστερ τις τριετίας. Πρέπει να καταλάβουμε γρήγορα την φιλοσοφία της ΑΕΚ, να αποκτήσουμε συνοχή, να δουλέψουμε σκληρά για να κάνουν ξανά περήφανο τον κόσμο της ΑΕΚ»



Media

2 σχόλια

  • Comment Link vbs Τρίτη, 27 Αυγούστου 2013 06:40 posted by vbs

    @stiv
    Από τώρα βγάζεις πόνο; και ακόμα δεν άρχισε το πρωτάθλημα, τα δωράκια τέλειωσαν να ξέρεις...

  • Comment Link stiv Δευτέρα, 26 Αυγούστου 2013 20:40 posted by stiv

    Oπως και περυσι κοουτς...μεγαλες χαρες!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.