1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
26-08-2013 21:50

Πρώτη με άρωμα πρωταθλητισμού τα Βριλήσσια (video)

Cannot find volleynews.v2/WOMEN/VRILHSSIA/2013-14/proti folder inside /var/www/volleynews.gr/images/volleynews.v2/WOMEN/VRILHSSIA/2013-14/proti/ folder.
Admiror Gallery: 4.5.0
Server OS:nginx/1.14.0
Client OS:Unknown
PHP:5.6.38
Μετά από περίπου μια δύσκολη δεκαετία το ξεκίνημα της γυναικείας ομάδας του Φ.Ο.Βριλησσίων είχε άρωμα πρωταθλητισμού. O αγιασμός έγινε παρουσία του δημάρχου Βριλησσίων Κωνσταντίνου Ιωαννίδη, του προέδρου Βαγγέλη Κωβαίου και μελών του Δ.Σ., του νέου τεχνικού διευθυντή Γιώργου Σαμαρά, του νέου προπονητή Μανώλη Ρουμελιώτη, της συνεργάτιδας του Πόλα Κίτσιου αλλά και όλων των νέων αθλητριών της ομάδας. Ακολούθησε η πρώτη προπόνηση της γυναικείας ομάδας του Φ.Ο.Βριλησσίων στην ιστορική έδρα του συλλόγου.

«Σας καλωσορίζω στον ιστορικό σύλλογο. Ίσως να γνωρίζεται τις επιτυχίες του παρελθόντος. Με τη βοήθεια του κυρίου Κωβαίου και του νέου μας χορηγού κάνουμε νέο ξεκίνημα και ελπίζουμε πως θα ξαναζήσουμε τις ωραίες και μοναδικές στιγμές που μας χάρισε αυτή η ομάδα», είπε ο δήμαρχος Κώστας Ιωαννίδης.

Ο Βαγγέλης Κωβαίος αφού καλωσόρισε τις αθλήτριες και το νέο προπονητικό τιμ είπε: «Θεωρώ πως οι περισσότερες από εσάς γνωρίζεται σε ποιο σύλλογο ήρθατε και τι έχει πετύχει στο παρελθόν η ομάδα των Βριλησσίων. Κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα με τη βοήθεια του Δήμου και του νέου χορηγού μας τους οποίους και ευχαριστώ. Θα είμαστε δίπλα σας σε ότι χρειαστείτε».

 

Media



Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.