1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
23-08-2013 22:45

Ελληνικός εμφύλιος στο Τσάμπιονς Λιγκ!

Η μετακίνηση του Δημήτρη Τζούριτς από την ιταλική Τρεντίνο στην τουρκική Χαλκμπανκ δημιουργεί νέα δεδομένα και νέες ισορροπίες στο ιταλικό και τουρκικό πρωτάθλημα αλλά και στο Τσάμπιονς Λιγκ όπου θα έχουμε και τον ελληνικό εμφύλιο μεταξύ των διεθνών Δημήτρη Τζούριτς και Δημήτρη Φιλίποφ ο οποίος θα αγωνίζεται στην Γιαστρέμπσκι.

Θα είναι η πρώτη φορά που δύο Έλληνες διεθνείς θα βρεθούν αντίπαλοι σε αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ με αντιπάλους δύο ομάδες εκτός Ελλάδας. Οι δύο ομάδες θα βρεθούν αντίπαλες στον F όμιλο της κορυφαίας διοργάνωσης και μάλιστα στην πρεμιέρα του ομίλου. Οικοδεπότης θα είναι πρώτα ο Τζούριτς καθώς στην πρεμιέρα των αγώνων του ομίλου θα παίξουν Χάλκαμπανκ - Γιαστρέμπσκι και Ινσμπουργκ - Κονστάντα.

Ο Φιλίποφ με τον Τζούριτς μέχρι τη σεζόν 2010-11 ήταν συμπαίκτες στον Ολυμπιακό (φωτό - με τον Φιλίποφ αριστερά) και πλέον συμπαίκτες στην Εθνική ανδρών. 

 

Στην Τσεχία το πρώτο σέρβις για Ολυμπιακό (το πανόραμα του Τσάμπιονς Λιγκ)

1 σχόλιο

  • Comment Link χαχχα Κυριακή, 25 Αυγούστου 2013 11:58 posted by χαχχα

    και κοροιδευουμε μετα τους.γερμανους με κεντιρα εζιλ κ γκομεζ

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.