1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
16-08-2013 09:36

Κανονικά η ΑΕΚ στο νέο πρωτάθλημα, έστειλε έγγραφη δήλωση συμμετοχής στην ΕΣΑΠ

Κλείνει οριστικά το ζήτημα της συμμετοχής της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα Βόλεϊ Λιγκ ΟΠΑΠ 2013-14 καθώς πριν από λίγο η ΕΣΑΠ ανακοίνωσε πως η διοίκηση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ έστειλε έγγραφη δήλωση συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα διαβεβαιώνοντας πως έχει ρυθμιστεί το μεγαλύτερο μέρος των χρεών με τους πιστωτές, ενώ ευχαριστεί τη διοίκηση της ΕΣΑΠ για «την ηθική και έμπρακτη στήριξη». Η ανακοίνωση της ΕΣΑΠ:
To TAA AEK με επιστολή που απέστειλε στην ΕΣΑΠ επιβεβαιώνει εγγράφως τη συμμετοχή του στο πρωτάθλημα Volleyleague ΟΠΑΠ 2013-14. Η επιστολή που υπογράφουν ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Κωνσταντίνος Κωτσάτος και ο Γενικός Γραμματέας Αλέξης Αλεξίου. Η επιστολή αναφέρει:

«Με ιδιαίτερη χαρά σας γνωστοποιούμε ότι το Σωματείο μας, έχει έλθει σε συμφωνία με το σύνολο σχεδόν από τους προπονητές και αθλητές για διακανονισμό των προς αυτούς οφειλών παλαιότερων ετών και συνεπώς το ΤΑΑ Πετοσφαίρισης ΑΕΚ θα συμμετάσχει κανονικά στο πρωτάθλημα A1 Volley League και League Cup της ΕΣΑΠ καθώς και στο Κύπελλο Ελλάδος

Σας ευχαριστούμε θερμά για την ηθική και έμπρακτη στήριξη σας».

1 σχόλιο

  • Comment Link volleyakias Παρασκευή, 16 Αυγούστου 2013 08:28 posted by volleyakias

    από την ημέρα που στη Λίγκα έπαθαν ενα σοκ με την αίτηση συμμετοχής στην Α1 του Α.Σ. ΗΡΑΚΛΗ έκαναν τα αδύνατα δυνατά να παραμείνει η ΑΕΚ στην Α1. Δηλαδή ο φόβος του νέου και καθαρού ΗΡΑΚΛΗ, δηλαδή του ΑΣ ΗΡΑΚΛΗ ενεργοποίσε τα αντανακλαστικά όλων αυτών που ακούν ΗΡΑΚΛΗ και αρωσταίνουν.Αντε με το καλό όμως το πεπρωμένο φυγείν αδύνατο.Η ΗΡΑΚΛΗΣ (ο ΑΣ) επιστρέφει σύντομα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.