Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
08-08-2013 17:06

Στο... κενό οι προσφυγές Ορεστιάδας και Ηρακλή, δικαίωση ΕΣΑΠ για ΠΑΟ

Το ΑΣΕΑΔ απέρριψε τις προσφυφές του Ηρακλή και της Ορεστιάδας κατά της επικύρωσης της βαθμολογίας από την ΕΣΑΠ. Έτσι... κλειδώνει» η απόφαση της διοργανώτριας, που θέλει τον υποβιβασμό του Μίλωνα και του Ηρακλή και την παραμονή του Παναθηναϊκού.

 

Οι αποφάσεις:

1. Με την υπ΄αριθ. 69/2013 απόφαση του Γ΄ τμήματος του ΑΣΕΑΔ απερρίφθη η προσφυγή του ΑΟ Ορεστιάδας κατά της ΕΣΑΠ αναφορικά με την απόφασή της για την επικύρωση της τελικής βαθμολογίας του πρωταθλήματος 2012-13, σύμφωνα με την οποία παρέμεινε στην Α1 Εθνική Κατηγορία η ομάδα του Παναθηναικού, ενώ υποβιβαστηκαν οι Μίλων και Ηρακλής.
 
Το ΑΣΕΑΔ έκρινε ότι δεν συνέτρεχε λόγος προβιβασμού της Ορεστιάδας μέσω της συγκεκριμένης διαδικασίας, αφού δεν είχε άμεσο έννομο συμφέρον προς τούτο. Με την ίδια απόφαση έγινε δεκτή και η πρόσθετη παρέμβαση του Παναθηναικού υπέρ της απόφασης της ΕΣΑΠ.
 
2. Με την υπ΄αριθ. 68/2013 απόφασή του το ΑΣΕΑΔ απέρριψε και την αντίστοιχη προσφυγή του Ηρακλή για τους ίδιους λόγους καθώς έκρινε ότι ο Ηρακλής οφείλει να εκτίσει την ποινή του τελεσίδικου υποβιβασμού του στην Α2 ανεξάρτητα από τον αριθμό των υποβιβαζομένων ομάδων και το ποιές θα είναι αυτές.
 
Και στις δύο υποθέσεις την ΕΣΑΠ εκπροσώπησε ο νομικός της σύμβουλος Χρήστος Ηλιάδης.

1 σχόλιο

  • Comment Link Blue boy Πέμπτη, 08 Αυγούστου 2013 15:41 posted by Blue boy

    Αλλη μια ηττα για τον Ηρακλη μας απο τη στιγμη που η λαιλαπα της ΠΑΛΗ των Τσιργογιαννηδων και αλλων ανελαβε τις τυχες του συλλογου. Απο ηττα σε ηττα πηγαινει η ομαδα μας σε ολα τα επιπεδα κι αυτοι ειναι ακομα εκει. Τελικα, μαλλον η μονη λυση απο τη στιγμη που δεν ξεκουμπιζονται ειναι η νεα προσπαθεια του ΑΣ Ηρακλη με ηρακληδεις που και γνωστοι ειναι και εχουν προσφερει αποδεδειγμενα. Ο Ηρακλης χρειαζεται ικανους να αναλαβουν τις τυχες της ομαδας και να αποβληθουν οι κολημενοι στις καρεκλες που τον διαλυσαν. Αμεσα, τωρα, γρηγορα.