Εκτυπώστε τη σελίδα
07-08-2013 18:47

Στήριξη ΕΣΑΠ σε ΑΕΚ και το «άγνωστο» σωματείο!

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΣΑΠ σχετικά με τις υποψηφιότητες στο νέο πρωτάθλημα της Βόλεϊ Λιγκ για να καλύψουν τη θέση της ΑΕΚ. Η ΕΣΑΠ στηρίζει την ΑΕΚ αναφέροντας πως δεν θα γίνει το παραμικρό εάν δεν στείλει η «Ένωση» την έγγραφη αποχώρηση από το πρωτάθλημα ενώ φωτογραφίζει «άγνωστο» σωματείο τον Α.Σ.Ηρακλής που δήλωσε υποψηφιότητα. Τονίζει επίσης πως η όποια απόφαση σε περίπτωση αντικατάστασης θα ληφθεί σε συννενόηση με την ΕΟΠΕ.
Ανακοίνωση ΕΣΑΠ για τις υποψηφιότητες ομάδων στο πρωτάθλημα Volley League ΟΠΑΠ 2013-14:
 
«Τις τελευταίες ημέρες η ΕΣΑΠ γίνεται αποδέκτης αιτήσεων γνωστών και «αγνώστων» ομάδων απ΄ όλες τις κατηγορίες του ανδρικού βόλεϊ που ζητούν πληροφορίες για συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Βόλεϊ Λιγκ OΠΑΠ 2013-14.

Η ΕΣΑΠ ξεκαθαρίζει προς όλους ότι θα υπάρξουν σχετικές ανακοινώσεις μετά από συνεννόηση με την ΕΟΠΕ και μόνο εφόσον η ΑΕΚ θα αποστείλει προς την ΕΣΑΠ εγγράφως την αποχώρηση της από το πρωτάθλημα όπως δηλώθηκε από τον εκπρόσωπο της στο Δ.Σ. της ΕΣΑΠ το Σάββατο 3 Αυγούστου».

2 σχόλια

  • Comment Link ΓΕΡΟΝΤΟΚΟΡΟΣ Πέμπτη, 08 Αυγούστου 2013 11:10 posted by ΓΕΡΟΝΤΟΚΟΡΟΣ

    η πρεμουρα της ΕΣΑΠ να βγάλει ανακοίνωση αλλά όπως έμαθα ακόμα και ο πρόεδρός της να τοποθετηθεί σε ραδιόφωνο για το θέμα, δείχνει ότι το σωματείο τους είναι γνωστό και μάλλον δεν το γουστάρουν γιατί δε γουστάρουν αυτούς που το διοικούν. Ομως αυτό το σωματείο δε χρωστάει σε κανένα έχει καθαρό ΑΦΜ κι αυτό φοβούνται περισσότερο.Αν μάλιστα προσθέσουμε το ότι φοβούνται και τους ανθρωπους που το διοικούν τότε έδεσε το θέμα.Είτε δώσουν τη wild card στον ΑΣ ΗΡΑΚΛΗ είτε ΄κατέβει από την αρχή στα τοπικά δεν αλλάζει η ουσία.Ο νέος Ηρακλής είναι εδώ και είτε σε ένα είτε σε τρία χρόνια θα είναι έτοιμος και πάλι για συλλογή τίτλων.Το μόνο που χρειάζεται είναι η στήριξη του κόσμου και μόνο αυτή.Οι αντιρρήσεις κάποιων ντεμεκ παραγόντων που το παίζουν τζάμπα διοικηση είναι ανάξια λόγου.
    ΥΓ: κάποιοι στη λίγκα όσο διασκέδασαν με τους τύπους που λένε οτι διοικούν τον ΓΣ διασκέδασαν.Οταν θα αναλάβουν αυτοί που μπορούν να υπερασπιστούν τα συμφέροντα του μεγάλου Ηρακλή τα πράγματα θα είναι εντελώς διαφορετικά.

  • Comment Link Κ. Τ. Τετάρτη, 07 Αυγούστου 2013 17:11 posted by Κ. Τ.

    Κυριοιτης ΕΣΑΠ στο εγγραφο που πηρατε υπαρχει αριθμος μητρωου του σωματειου ΑΣ Ηρακλης. Τσεκαρετε το και αφηστε τα πολλα λογια. Ξερετε καλα οτι το σωματειο υπαρχει απλα βλεπετε παλι εφιαλτες. Εσεις τι λετε. Υπαρχει η οχι; Ξερετε πολυ καλα οτι υπαρχει απλα αιφνιδιαστηκατε. Εκει που νομιζατε οτι ξεμπλεξατε με τον Ηρακλη νασου παλι μπροστα σας ο Ηρακλης. Ψυχραιμια και μην αναλωνεστε σε ανουσιες ανακοινωσεις. ΥΓ: ο ΑΜ του σωματειου ΑΣ Ηρακλης ειναι στη διαθεση σας στην περιπτωση που δε διαβασατε προσεκτικα το εγγραφο. Τοτε θα καταλαβετε οτι ειναι γνωστο γνωστοτατο.