1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-08-2013 17:33

«Εμφύλιος» στον Ηρακλή για τη δήλωση συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Βόλεϊ Λιγκ

Την έντονη δυσφορία της διοικούσας επιτροπής του Γυμναστικού Συλλόγου, προκάλεσε η απόφαση των μελών του ΑΣ Ηρακλής να καταθέσουν αίτηση συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Α1 ανδρών (Βόλεϊ Λιγκ). Με ανακοίνωση που εκδόθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 7 Αυγούστου γίνεται γνωστό ότι σχετική αίτηση έχει κατατεθεί και από τον ΓΣ Ηρακλής (Η ΕΣΑΠ δεν έχει λάβει σχετικό αίτημα). Η ανακοίνωση:

«Ο Γ.Σ. Ηρακλής έκπληκτος πληροφορήθηκε ότι από κοινού με μέλη του Α.Σ. έλυσαν το ταλανίζον θέμα του ΑΦΜ και κατέθεσαν αίτηση για την συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας Ανδρών Βόλεϊ.

Απευθυνόμενοι προς όλο τον φίλαθλο κόσμο του Γ.Σ. Ηρακλής και του βόλεϊ, τον οποίο και σεβόμαστε απόλυτα οφείλουμε να διευκρινίσουμε ότι η συμμετοχή της πολύπαθης ομάδος του Γ.Σ. Ηρακλής στην Α1 ανδρών αν και είναι επιβεβλημένη εκ φύσεως και θέσεως της ομάδος, προκειμένου να είναι το ίδιο το πρωτάθλημα αξιόμαχο και ανταγωνιστικό. Η ανεύρεση λύσης αποτελούσε ανέκαθεν πρωταρχικό στόχο της ομάδος και της παρούσας διοίκησης, η οποία με κάθε δυνατό τρόπο κατέβαλλε και συνεχίζει να καταβάλλει προσπάθειες για την εξεύρεση οριστικής λύσης για το καλό όλου του Συλλόγου.

Ο Γ.Σ. Ηρακλής στην μακρά πορεία και ιστορία του έχει αποδείξει ότι είναι και θα παραμείνει ΕΝΑΣ, δεν πουλιέται, δεν εξαγοράζεται, δεν αλλοιώνεται. Και υπόσχεται ότι η λύση θα είναι συνολική και για όλα τα τμήματα».

Πηγή: bluearena.gr

6 σχόλια

  • Comment Link o magas nickolas Παρασκευή, 04 Ιουλίου 2014 12:32 posted by o magas nickolas

    ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΑΗ ΠΑΝΤΑ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ

  • Comment Link BLUE GIRL Πέμπτη, 08 Αυγούστου 2013 09:12 posted by BLUE GIRL

    κανένας εμφύλιος.Αλλο πράγμα ο ΑΣ ΗΡΑΚΛΗΣ και άλλο ο ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ.Το πρώτο σωματείο έχει διοίκηση πραγματική με δυνατότητα να στήσει ομάδα για Α1 και το δεύτερο δεν έχει καν διοίκηση και ούτε μπορεί να στήσει ομάδα ούτε για Α2. Το μόνο κοινό είναι το όνομα.Ομως με το όνομα Ηρακλης υπάρχουν δεκάδες σωματεία στη χώρα. Για το λόγο αυτό και είναι ακατανόητη η ανακοίνωση του ΓΣ.

  • Comment Link takis Πέμπτη, 08 Αυγούστου 2013 07:58 posted by takis

    Ελλάς το μεγαλείο σου.. όλοι προσπαθούν να σώσουν τους μπαταχτσήδες.. παρακαλούν την αεκ να δηλώσει μόνη της αποχώρηση..!! τον παο τον κρατούν με νύχια και με δόντια στην Α1' ενώ χρωστάει σε όποιον περπατάει.. και τώρα πάμε να δούμε ένα πρωτοεμφανιζόμενο έργο την επιστροφή του υποβιβασμένου ηρακλή..

    κοροϊδάρες του παμβοχαϊκού, της σύρου , του ολυμπιακού, της αλεξανδρούπολης κλπ.. συνεχίστε να πληρώνεται κανονικά τις υποχρεώσεις, σας δουλεύουν κανονικά τα λαμόγια..

    ΣΚΟΥΠΑ ΚΑΙ ΦΑΡΑΣΙ ΤΩΡΑ..!!
    Να παίξουν στο πρωτάθλημα υγιείς δυνάμεις ας γίνει με 6 όμαδες.. έλεος πια..

  • Comment Link Ηρακλακι Τετάρτη, 07 Αυγούστου 2013 17:04 posted by Ηρακλακι

    Περα απο μια εκδηλη ανησυχια διακρινεται επισης τρικυμια εν κρανιω. Ο συντακτης χρηζει επειγοντως εντατικων μαθηματων συντακτικου της ελληνικης γλωσσας μηπως και βγει καποιο νοημα. Ανακοινωση του τιποτα.

  • Comment Link Κ. Τ. Τετάρτη, 07 Αυγούστου 2013 15:51 posted by Κ. Τ.

    Η πιο κουφη ανακοινωση της δεκαετιας. Το σωματειο ΑΣ Η ρακλης ζητησε να αντικαταστησει μια ομαδα που αποχωρησε απο το πρωταθλημα. Ο ΓΣ Ηρακλης τι ζορει τραβαει; Τι αλλο θα δουμε. Ανακοινωση χωρις αρχη μεση και τελος. Ο κοσμος απαιτει αυτοι που τολμησαν να προχωρησουν μεχρι τελους. Να αφησουντη γνωστη μιρλα συγκεκριμενων ανθρωπων και να σωσουν τον Ηρακλη μας.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.