1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-08-2013 15:26

H Xαντάβα δανεική στα Βριλήσσια!

Πριν απο λίγο συμφώνησε ο Ολυμπιακός με τα Βριλήσσια για το δανεισμό της Εύας Χαντάβα για ένα χρόνο.
Η διεθνής αθλήτρια δεν βρήκε σύλλογο στο εξωτερικό, κι αν ως τις 9 Αυγούστου δεν υπέγραφε συμβόλαια θα επέστρεφε στον Ολυμπιακό, που έχει όμως ήδη τρεις πρωτοκλασσάτες ακραίες και δεν χωρούσε τέταρτη. Ο πρωταθλητής λοιπόν προτίμησε να τη δώσει δανεική για ένα χρόνο στα Βριλήσσια, έναντι ικανοποιητικού τιμήματος , προκειμένου να μη μείνει εκτός γηπέδων.

12 σχόλια

  • Comment Link NoLimits Παρασκευή, 09 Αυγούστου 2013 13:22 posted by NoLimits

    Προσωνικά θα γούσταρα αν ερχόταν ΟΠΕ Ρέθυμνου, οι συνθήκες δουλειάς στην επαρχία σίγουρα δεν είναι όπως στο κέντρο αλλά άπ την άλλη θα ήταν πολυ καλύτερη ευκαιρία ανάδειξης μια και ο ΟΠΕΡ θα εχει παιχνίδια σε Ελλάδα κ Ευρώπη. Αλλά και γιατί τα τελευταία 2 χρόνια εδω ο κόσμος και ειδικά η πιτσιρικαρία εχει αγαπήσει το βόλευ (γειά σου μωρέ Σαλού).
    Όπως και να χει Εύα σου εύχομαι ναι σαι γερή, χει βγάλεις καλά παιχνίδια στο παρκέ και χρόνου... από Ολυμπιακό και πάνω!!!

  • Comment Link RED Παρασκευή, 09 Αυγούστου 2013 07:53 posted by RED

    Αν ηταν καλυτερη απο Κοσμα,Κωνσταντινου,δεν ειναι κοροιδα στον Ολυμπιακο να μη τη παρουνε,οταν η ιδια και ο Μανατζερ της με τα μισα λεφτα απο τις παραπανω παρακαλαγανε μεχρι τελευταια στιγμη.Ασχετοι στον Ολυμπιακο,ασχετοι στην Ιταλια,ασχετοι και στη Τουρκια;Βεβαια στα Βριλησια με Γκλιγκοροβιτς νομιζω οτι θα σταθη αξιοπρεπως.Φυσικα για τη συγκεκριμενη ομαδα ηταν επιτυχια,διοτι η Ευα ειναι καλυτερη απο Τσιμα,Καραγκουνη,Ιβανοβα και Μερτεκη.Και οπωσδηποτε πιο συμφερουσα λυση απο Ξενη ακραια.Της ευχομαι καλη αγωνιστικη χρονια στο ελληνικο πρωταθλημα,διοτι η Εθνικη ομαδα χρειαζεται ολες τις καλες παιχτριες.

  • Comment Link Helmut Πέμπτη, 08 Αυγούστου 2013 20:09 posted by Helmut

    @Doris... Διαφωνώ σχετικά με την Κοσμά και την Κωνσταντίνου σε σχέση με την Χανταβα. Θα τα δούμε στο γήπεδο βέβαια... Όσο για τα Βριλήσσια νομίζω ήμουν σαφής... δεν εστιάζω στην ομάδα... Για την Γκλιγκόροβιτς τώρα, πήγε εκεί που πήγε ο Ναργιλέ για να πάρει τα λεφτά της...
    @Γ.Σ.... Όταν παίζεις σε γήπεδο με πάνω απο 20 άτομα γίνεσαι καλύτερος αθλητής?
    Αν ήταν έτσι η ομάδα σου πέρσυ θα είχε πάρει τρεμπλ... Αλλά τι να πεις... όταν στο μόνο άθλημα που συναντάς Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό είναι το γυναικείο βόλεϊ λογικό είναι να γεμίζεις γήπεδα και να φανατίζεσαι... Σχετικά με τις συγκρίσεις ισχύει ότι και παραπάνω...
    Τώρα όσο αφορά το πόσο καλά τα πήγε στην Τουρκία, πως μπορείς να το δικαιολογήσεις? Μήπως την έχεις δει να αγωνίζεται εκτός εθνικής, τα τελευταία 2 χρόνια? Μήπως βρήκες τίποτα στατιστικά της τα τελευταία 2 χρόνια? Γιατί εγώ πέρσι δεν βρήκα τίποτα και όσο ήταν στην Ιταλία, τα στατιστικά που είχα βρει 2-3 φορές ήταν απλά τραγικά.
    Πραγματικά τώρα αν όντως έχεις βρει κανα βιντεο ή στατιστικά θα ήθελα να ποστάρεις να τα δω κι εγώ...
    @oti-na-nai... εεε εδώ νομίζω οτι υπερβάλεις λιγάκι... δεν νομίζω οτι έχουν τους ιδιους στόχους οι δυο ομάδες... Τώρα για το πρώτο που λες, συμφωνώ απόλυτα...

  • Comment Link Αγαπητικος Πέμπτη, 08 Αυγούστου 2013 20:04 posted by Αγαπητικος

    Αποφαση του αγαπητικου ειναι κ αυτη....αυτα ακουγε ο κατακαημενος ο Αρχοντελης και παραιτηθηκε.

  • Comment Link oti-na-nai Πέμπτη, 08 Αυγούστου 2013 12:58 posted by oti-na-nai

    Έστω ότι στην Α2 Τουρκίας θέλανε κάποια καλύτερη, άλλες χώρες δεν υπάρχουν;

    Δανεισμός παίκτριας ανάμεσα σε υποτίθεται ανταγωνίστριες ομάδες;

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.