Εκτυπώστε τη σελίδα
07-08-2013 12:28

Κράβαρικ στον Αρη, ΑΕΚ στο... πουθενά

Toυ Κώστα Ασημακόπουλου: Πολύ πριν αγωνιστεί στον Ηρακλή και γίνει η σημαία του «γηραιού» ο Αντρέι Κράβαρικ αγωνίστηκε στον Αρη. Ηταν η σεζόν 2007-08 όπου μάλιστα είχε γυρίσει ύστερα από σύντομη θητεία στον ΠΑΟΚ και στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

Μετά από 15 χρόνια ο Κράβαρικ ετοιμάζεται να επιστρέψει στον Αρη αλλά αυτή τη φορά ως προπονητής. Η διάλυση του ΤΑΑ Ηρακλής και ο υποβιβασμός στην Α2 οδήγησαν τον Κράβαρικ στο μεταγραφικό παζάρι και η νέα διοίκηση του Αρη δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη. Του έκανε πρόταση για να αναλάβει την ομάδα και πλέον είναι θέμα χρόνου για τις επίσημες ανακοινώσεις.

Μάλιστα, χθες ο Αρης έκανε και την πρώτη του μεταγραφή. Πρόκειται για τον 33χρονο διαγώνιο Απόστολο Αρμενάκη, ο οποίος για πρώτη φορά θα φορέσει την κιτρινόμαυρη φανέλα. Ο Αρμενάκης για 8 χρόνια φόρεσε τη φανέλα του «δικέφαλου» και ετοιμάζεται για τη μεγάλη στροφή στην καριέρα του. Από την περσινή ομάδα του Αρη έμειναν οι Τσιομπάνογλου, Χαριτωνίδης.

Η ΑΕΚ οδεύει σε... λουκέτο

Κι αν ο Αρης δείχνει ότι βρίσκει τον δρόμο του, η ΑΕΚ φαίνεται πως είναι χαμένη στο... διάστημα μεταξύ ΕΣΑΠ και ΕΟΠΕ. Οι παράγοντες της Ενωσης φαίνεται πως δεν είχαν εκτιμήσει σωστά τις εξελίξεις από την αποχώρηση της ομάδας από τη Βόλεϊ Λιγκ και αυτός είναι ο λόγος που δίνουν την ύστατη μάχη για να βρουν λύση με παίκτες και προπονητές που έχουν στα χέρια τους τελεσίδικες αποφάσεις για παλιές οφειλές. Τα μηνύματα που πήρε η διοίκηση της ΑΕΚ και από την ΕΟΠΕ δεν ήταν διόλου ευχάριστα, καθώς έχει χαθεί η προθεσμία συμμετοχής στο πρωτάθλημα Α2 Ανδρών αλλά και για το τοπικό πρωτάθλημα.

Μάλιστα, πολλοί σύλλογοι -ειδικά της ΕΣΠΑΑΑ- διεμήνυσαν πως δεν πρόκειται να δεχτούν εκπρόθεσμη δήλωση συμμετοχής της ΑΕΚ, καθώς ήδη έχουν κάνει μεταγραφικές κινήσεις και θεωρούν πως με την έλευση της Ενωσης θα αλλάξουν οι ισορροπίες. Μπροστά στον κίνδυνο, λοιπόν, να μείνει η ΑΕΚ εκτός απ' όλες τις κατηγορίες και το τμήμα να αναστείλει τη λειτουργία του, οι παράγοντες της Ερασιτεχνικής κάνουν από χθες την ύστατη προσπάθεια για να βρουν λύση με τον Αργεντινό Σαντιάγκο Νταραϊντού αλλά και με άλλους παίκτες και προπονητές που έχουν τελεσίδικες αποφάσεις. Γι' αυτό και ζήτησαν από την ΕΣΑΠ σιωπηρή παράταση 24 ωρών για να στείλουν εγγράφως την αποχώρηση από τη Βόλεϊ Λιγκ. Πάντως, τις πρωτοβουλίες των παραγόντων της ΑΕΚ αμφισβητούν οι ίδιοι οι πιστωτές, καθώς πολλοί από αυτούς υποστηρίζουν πως δεν έχει υπάρξει καμία επικοινωνία με παράγοντες της ΑΕΚ!

Παράταση στον Παναθηναϊκό

Την ίδια ώρα μεγάλη προσπάθεια για να κρατήσει το τμήμα ανοικτό και να διακανονίσει χρέη από το παρελθόν κάνει και η διοίκηση του Παναθηναϊκού. Χθες στα γραφεία του Ερασιτέχνη έγινε έκτακτη σύσκεψη και συζητήθηκαν οι δράσεις και οι προτάσεις διακανονισμών. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Παναθηναϊκός πρότεινε σε Ψάρρα, Ντονά και Μηνούδη να τους δώσει το 30% των οφειλών περιμένοντας πλέον την απάντηση των παικτών, οι οποίοι έχουν διάθεση να βρουν λύση, αλλά όχι με τόσο μεγάλο ποσοστό μείωσης.

Πηγή: Eφημερίδα Goal News

1 σχόλιο

  • Comment Link volleyakias Τετάρτη, 07 Αυγούστου 2013 10:15 posted by volleyakias

    αν ισχύει πιστεύω ότι θα είναι ένα δεύτερο απανωτό λάθος για τον Κράβαρικ.Μετά το λάθος της περυσινής περιόδου όπου πείστηκε να μείνει στον Ηρακλή από το Μπερμπέρογλου και το Τσιργογιάννη με υποσχέσεις κενές περιεχομένου θα είναι εξίσου λάθος να πάει σε μια ομάδα που πνέει κι αυτή τα λοίσθια.Όπως φαινόταν πέρυσι ότι ο Ηρακλής δεν είχε σωτηρία έτσι και τώρα ο Αρης μοιάζει να ακολουθεί τον ίδιο δρόμο.Ελπίζω να μην την πατήσει όπως πέρυσι όπου συν τοις άλλοις δε πήρε και ευρώ τσακιστό.