Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
06-08-2013 16:51

Επίσημα στον Παναθηναϊκό οι Κελεσίδου και Γκούζου

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση της Ειρήνης Κελεσίδου και της Ουρανίας Γκούζου. Οι δύο αθλήτριες υπέγραψαν τα συμβόλαιά τους και δήλωσαν έτοιμες να ξεκινήσουν την δουλειά. Η πρώτη αγωνίζεται τόσο ως λίμπερο και ακραία και πέρσι αγωνίστηκε στον Ηρακλή, ενώ η Γκούζου αγωνίζεται ως κεντρική και για μια σειρά ετών έπαιξε στην ΑΕΚ.

«Ευχαριστώ τον Παναθηναϊκό για την πρόταση είμαι πολύ χαρούμενη που θα συμμετέχω στην ομάδα. Θα προσπαθήσουμε τη φετινή χρονιά να πάει η ομάδα ακόμα ψηλότερα, εκεί που ήταν παλιότερα, όσο καλύτερα γίνεται. Είναι σημαντική η παρουσία των οπαδών, όπως είχα δει και πέρυσι σε κάθε αγώνα δημιουργούν ωραία ατμόσφαιρα, ωραίο κλίμα και ενθαρρύνουν τις παίκτριες και αυτό είναι πολύ θετικό για εμάς», δήλωσε η Ειρήνη Κελεσίδου

Την ίδια στιγμή η Ράνια Γκούζου τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που εντάσσομαι στον ιστορικό Σύλλογο του Παναθηναϊκού. Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή, κ. Ρούση και τη διοίκηση που με εμπιστεύτηκαν Ο Παναθηναϊκός ήταν για μένα πρώτη επιλογή και έρχομαι με μεγάλη διάθεση για δουλειά. Εύχομαι μαζί με όλες τις συμπαίκτριές μου να καταφέρουμε το καλύτερο δυνατό για τον Παναθηναϊκό».