Εκτυπώστε τη σελίδα
05-08-2013 21:18

«Αποφασίζουμε για το βόλεϊ, δεν ζητάμε χάρες, θέλουμε οργάνωση»

«Θέλουμε να εξυγιάνουμε τον Παναθηναϊκό και να κάνουμε νέο γήπεδο στη Λεωφόρο. Αύριο θα αποφασίσουμε για την συμμετοχή της ανδρικής ομάδας βόλεϊ στο νέο πρωτάθλημα. Το χρέος του Ερασιτέχνη ξεπερνάει τα 3εκ. Ευρώ εκ των οποίων τα 600.000 είναι του βόλεϊ». Αυτά και άλλα πολλά είπε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού Ηλίας Μιχαλαριάς σε συνέντευξη του στην εκπομπή «Σέντρα Σπορ» με τον Κώστα Ασημακόπουλο.

Έκανε εφ΄ όλης της ύλης αναφορά στην κατάσταση που επικρατεί στα τμήματα του αθηναϊκού συλλόγου, στο νέο πρόγραμμα με τα διαρκείας εισιτήρια, για την πρόταση αποχώρησης του ανδρικού τμήματος βόλεϊ από το πρωτάθλημα της Βόλεϊ Λιγκ, για το γηπεδικό πρόβλημα και για τις σχέσεις του με την ΠΑΕ και την ΚΑΕ.

Για την προηγούμενη διοίκηση:
«Ο κύριος Μακρόπουλος έκανε πάρα πολλά στα διοικητικά, έβαλε τα θεμέλια για να μπει νοικοκυροσύνη. Η τύχη τώρα πέρασε σε μας, τους οπαδούς του Παναθηναϊκού. Σίγουρα βρήκαμε χρέη, ας μην κρυβόμαστε. Ήταν πολύ κακή οργάνωση. Εδώ υπάρχει ένα κομπιούτερ στο λογιστήριο που λειτουργεί με πρόγραμμα που βγήκε στις αρχές της δεκαετίας του ΄90».
Για τους στόχους της διοίκησης του:
«Θέλουμε να εξυγιάνουμε τον Παναθηναϊκό και να οργανώσουμε όλα τα τμήματα σε όλα τα επίπεδα. Από τη μια υπάρχει η προετοιμασία των τμημάτων, βόλεϊ ανδρών - γυναικών και το μπάσκετ γυναικών. Οι ομάδες στις γυναίκες είναι εντάξει, αλλά στο βόλεϊ ανδρών είναι το μεγάλο αγκάθι».
Για το χρέος του Ερασιτέχνη:
«Το χρέος του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού ξεπερνάει τα 3 εκ. ευρώ. Τα χρέη όμως προς ΙΚΑ και εφορία δεν ξεπερνάει τις 300.000 ευρώ και αυτό είναι θετικό. Ηδη, βρισκόμαστε σε επαφές για να διακανονίσουμε τις υποχρεώσεις του συλλόγου».
Για την πιθανή αποχώρηση της ανδρικής ομάδας βόλεϊ από το πρωτάθλημα Βόλεϊ Λιγκ:
«Αύριο Τρίτη έχουμε ένα άτυπο διοικητικό συμβούλιο, για να εξετάσουμε το ζήτημα για παραμονή της ομάδας στη μεγάλη κατηγορία. Ο Παναθηναϊκός στο βόλεϊ έχει τεράστια χρέη. Άμεσα πρέπει να δώσουμε 155.00 ευρώ από πρωτόδικες δικαστικές αποφάσεις σε τρεις αθλητές. Έχουμε κάνει την πρόταση μας για διακανονισμό αλλά ακολουθούν και άλλες υποθέσεις. Δεν θέλουμε να μπούμε στο πρωτάθλημα και μην ξέρουμε που πατάμε. Το συνολικό χρέος του ανδρικού βόλεϊ είναι περίπου 600.000 ευρώ».
Για το παράπονο των αθλητών:
«Έχουν δίκιο οι αθλητές. Το αναγνωρίζω. Δεν ζητάμε διαγραφή των χρεών, ούτε κοιτάμε να κουκουλώσουμε τα πράγματα. Θέλουμε ένα καθαρό σωματείο, γιατί αυτή είναι και η κουλτούρα των Παναθηναϊκών. Εχουμε κάνει προτάσεις στους αθλητές που χρωστάμε και περιμένουμε απαντήσεις. Κάναμε την προσπάθειά μας...»
Για το πόλο:
«Εχουμε υπεύθυνο τον κύριο Ζώτο, γνωστό από το χώρο του υγρού στίβου. Η περσινή χρονιά είναι ευθύνη των προηγούμενων ως προς τα χρωστούμενα. Κάνουμε μια προσπάθεια να τα βρούμε. Υπάρχουν και εκεί παλιά αμαρτήματα, έχουμε θέληση εδώ και τρεις εβδομάδες να αλλάξουμε τα πράγματα.
Για τα εισιτήρια διαρκείας που ανακοίνωσε σήμερα ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός:
Για πρώτη φορά κάνουμε μία μεγάλη και ενιαία προσπάθεια.
Με 70 ευρώ μπορεί κανείς να δει όλους τους αγώνες σε βόλεϊ ανδρών, γυναικών, πόλο και μπάσκετ γυναικών.
Το κάθε διαρκείας για κάθε άθλημα ξεχωριστά κοστίζει 30 Ευρώ.
Υπάρχει και το εισιτήριο VIP που είναι 100 ευρώ για κάθε άθλημα
Από τα διαρκείας δεν φτάνουν ούτε τα ταξίδια, αν θεωρήσουμε ότι θα πουλήσουμε 300 με 400 εισιτήρια.
Για τις ομοιότητες με τη διοίκηση Κουντούρη στον Ολυμπιακό:
«Δεν γνωρίζω τι γίνεται στον Ολυμπιακό. Εμείς θέλουμε να επενδύσουμε στην επιστροφή του ποδοσφαίρου στον αθλητικό ιστό των Αμπελοκήπων, θέλουμε να ασχοληθεί περισσότερο ο κόσμος με το σύλλογο. Θέλουμε οι γονείς να φέρουν τα παιδιά τους, να αθληθούν και να μπορούν να είναι κοντά στο σύλλογο».
Για τις βοήθειες από επώνυμους παράγοντες του Παναθηναϊκού:
«Όταν εκλέχθηκα δεν περίμενα να χτυπήσει το τηλέφωνο μου για να ακούσω συγχαρητήρια. Πήρα εγώ τηλέφωνα για να καταθέσω ολοκληρωμένες χορηγικές προτάσεις. Δεν θέλουμε χάρες και βοήθειες χωρίς αντίκρυσμα. Θέλουμε να οργανώσουμε τα τμήματα και να δείξουμε στους επιχειρηματίες πως αξίζει να επενδύσουν. Κανείς επιχειρηματίας δεν θα επενδύσει στον Παναθηναϊκό όταν ξέρει πως τα χρήματα του θα πάνε σε μια μαύρη τρύπα».
Για το γηπεδικό ζήτημα:
«Εμείς θέλουμε να μείνει ο Παναθηναϊκός στη Λεωφόρο. Υπάρχει η δυνατότητα για την κατασκευη ενός σύγχρονου γηπέδου στη Λεωφόρο. Έχουμε μιλήσει με μηχανικούς. Θέλουμε το γήπεδο να είναι λειτουργικό για τις ανάγκες του Παναθηναϊκού. Δεν θέλουμε γήπεδο στον Βοτανικό. Θα είναι αποξενωμένο από τις γειτονιές που βρίσκονται οι οπαδοί του Παναθηναϊκού. Αν το γήπεδο είναι μακριά και είναι αποκομένο, δεν θα έρθει εύκολα ο κόσμος».
Για τις σχέσεις με την ΠΑΕ και την ΚΑΕ:
«Η σχέση μας με την ΠΑΕ είναι πολύ καλή. Με 60 ευρώ γίνεσαι μέλος του Παναθηναϊκού και έχεις γνώμη στις εξελίξεις. Ο κύριος Αλαφούζος ήρθε χθες και έγινε μέλος. Σκεφτόμαστε να κάνουμε διάφορες εκδηλώσεις για να ενισχυθεί το προφίλ του συλλόγου. Ο Παναθηναϊκός πρέπει και με τη δική μας συμβολή θα είναι ενιαίος. Είναι πολύ σημαντικό που γυρίζει το ποδοσφαιρικό τμήμα στη Λεωφόρο. Με την ΚΑΕ οι σχέσεις μας είναι άριστες και θέλουμε να ευχαριστήσουμε την οικογένεια Γιαννακόπουλου για τη πολύτιμη βοήθεια».

Ήχος: ΕΔΩ

Πηγή: sentragoal.gr

 

2 σχόλια

  • Comment Link pap Τρίτη, 06 Αυγούστου 2013 10:19 posted by pap

    σε βίντεο με ήχο,υπάρχει η συνέντευξη?

    ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΟΥ!!!

  • Comment Link Logistis Δευτέρα, 05 Αυγούστου 2013 20:20 posted by Logistis

    Μη ξεχασεις ΠΟΤΕ οτι το προγραμμα του '90 εχει κρατησει ΟΡΘΙΟ το Παναθηναικο τα τελευταια 23 χρονια. Στο ιδιο εργο θεατες ειμαστε παλι, μπλα μπλα μπλα μπλα και απο ουσια-χρηματα μηδεν.

    Αναγνωριστε πρωτα το εργο ολων των αθλητων που περασαν απο το συλλογο και μην τους ξεφτιλιζετε, οπως επισης μην ξεφτιλιζετε τον Παναθηναικο, αρκετα τον ξεφτιλισαν οι προηγουμενοι.