1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
29-07-2013 22:37

«Ήθελα να είμαι μέρος του νέου ξεκινήματος του Παναθηναϊκού» (ηχος)

Ο πασαδόρος του Παναθηναϊκού, Κώστας Στιβαχτής μίλησε στο InsideΚ.Α.Ρ. Web Radio και την εκπομπή «InsideMatchBall» με τον Αντώνη Αραβαντινό και αναφέρθηκε στην απόφαση του να συνεχίσει στο τριφύλλι, αλλά και τους στόχους της νέας του ομάδας.

Αναλυτικά μίλησε για:

Για την πρόταση του Παναθηναϊκού και την θετική του απάντηση

«Σαν πρώτη σκέψη για φέτος, γιατί το έζησα σε μικρό βαθμό πέρυσι, ήθελα πάλι να βρω μια ομάδα να είμαι σε ένα ξένο πρωτάθλημα. Από τη στιγμή όμως που ήρθε η πρόταση για τον Παναθηναϊκό, που είναι μια μεγάλη ομάδα, σκέφτηκα ότι ίσως να πρέπει  να είμαι μέρος αυτού του νέου ξεκινήματος. Γιατί τα τελευταία δύο χρόνια η ομάδα δεν πήγαινε καλά, οπότε σκέφτηκα ότι τώρα με μια νέα διοίκηση, ίσως κάτι καλύτερο ξεκινά , η διοίκηση  που είναι τώρα, μου έδειξε ότι κάτι καλό ξεκινά και πήρα την απόφαση να ενταχθώ στην ομάδα».

Για τον στόχο της ομάδας

«Είναι ακόμη νωρίς να μιλήσουμε για το πρωτάθλημα. Δεν ξέρουμε ακόμη τα ρόστερ όλων των ομάδων και είναι δύσκολο να πούμε κάτι. Θέλουμε η ομάδα να παραμείνει στην κατηγορία και να μην έχει τα προβλήματα των τελευταίων δύο ετών. Θα είναι μια πολύ δύσκολη χρονιά και πρωταρχικός στόχος είναι η σωτηρία.

Πέρυσι υπήρχε ο κίνδυνος του υποβιβασμού. Το μυαλό μας δεν θα πρέπει να ξεφύγει. Το θέμα είναι η παραμονή, μπορεί να ακούγεται περίεργο για τον Παναθηναϊκό, αλλά αυτό μου είπαν κι εμένα για αρχή, ότι πρώτος στόχος είναι η παραμονή. Όλοι θέλουμε εκτός από τα οργανωτικά που θέλουμε να είναι όλα καλά, σίγουρα θέλεις να φτάνεις όλο και πιο ψηλά, αλλά δεν χρειάζεται να ξεφεύγουμε, καλό είναι να πάμε σιγά σιγά».

Για τον Γιάννη Λάϊο

 «Δεν χρειάζεται να μιλήσω εγώ. Είναι πολύ καλός προπονητής, αυτός είναι το αφεντικό, αυτός θα παίρνει τις αποφάσεις. Είναι πολύ καλός προπονητής έχουνε περάσει πολύ μεγάλοι παίκτες από τα χέρια του.Πρώτη φορά θα συνεργαστώ μαζί του.  Ελπίζω να κυλήσουν όλα ομαλά και να είμαστε όλοι ταυτισμένοι  και να επικοινωνούμε σωστά».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.