1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-07-2013 17:57

«Ήταν ένα σοκ, όλα για 8αδα με Αργεντινή»

Cannot find volleynews.v2/GREECE-TEAM/KORASIDON/2013/Pagkosmio/greece-china folder inside /var/www/volleynews.gr/images/volleynews.v2/GREECE-TEAM/KORASIDON/2013/Pagkosmio/greece-china/ folder.
Admiror Gallery: 4.5.0
Server OS:nginx/1.14.0
Client OS:Unknown
PHP:5.6.38
Νακόν Ρατσασίμα. Aποστολή ΑΠΕ - ΠΣΑΤ Παναγιώτης Κουμάνταρος: Ο τρόπος με τον οποίο έχασε η ελληνική ομάδα και όχι το αποτέλεσμα είχαν πειράξει τον ομοσπονδιακό προπονητή, Δημήτρη Φλώρο, όσο και αν ο Μακεδόνας τεχνικός προσπάθησε να κρύψει τη στενοχώρια του από την ήττα απέναντι στην Κίνα.

«Ήταν αναμενόμενο να συμβεί αυτό. Οι κοπέλες δεν έχουν ξαναπαίξει απέναντι σε τέτοιο αντίπαλο, με αυτές τις ταχύτητες. Δεν ξέρουμε το ασιατικό βόλεϊ και ήταν λογικό το ότι στην αρχή του αγώνα δεν μπορούσαμε να τις αντιμετωπίσουμε. Με την πάροδο του χρόνου έγινε κάποια προσαρμογή και τα πράγματα καλυτέρεψαν, αλλά το πρώτο σετ ήταν ένα σοκ. Οι Κινέζες δεν έπαιξαν εξωπραγματικά, απλώς εμείς δεν ήμασταν στο παιχνίδι», ήταν το σχόλιο του κ. Φλώρου για τον αγώνα.

«Το σίγουρο είναι ότι πρέπει να παίξεις πολλές φορές με αυτές τις χώρες για να αφομοιώσεις τον τρόπο παιχνιδιού τους. Όπως είδατε έπαιζαν τόσο γρήγορα τον πρώτο χρόνο με τις δύο κεντρικές τους, που η μία είναι 1.99 και η άλλη 1.95, ώστε οι δικές μας δεν μπορούσαν να τις παρακολουθήσουν. Ήταν όμως πολύ καλό για την ομάδα μας αυτό το παιχνίδι, καθώς μέχρι το τέλος θα λέω πως τέτοιοι αγώνες είναι ΄΄προίκα΄΄ γι΄ αυτές τις κοπέλες και θα βοηθήσουν το ελληνικό βόλεϊ», συμπλήρωσε.

«Καθοριστικό με Αργεντινή»

Το παιχνίδι τελείωσε, το αφήνουμε πίσω και βλέπουμε στο αύριο. Επόμενος αντίπαλος η Αργεντινή, μια ομάδα που προκρίθηκε ως πρώτη από τη ζώνη της Νότιας Αμερικής, υποσκελίζοντας την παγκόσμια υπερδύναμη Βραζιλία. Μια συνάντηση χωρίς αύριο για την Εθνική, εφόσον θέλει να παραμείνει στο στόχο της δεκαεξάδας.

«Είναι ένα καθοριστικό παιχνίδι για την είσοδο στους ΄΄16΄΄. Έκαναν κι αυτές μια πολύ μεγάλη νίκη απέναντι στην Ιαπωνία (3-0) κι αυτό δυσκολεύει ακόμη περισσότερο τα πράγματα. Θα τη δούμε και με την Πολωνία, θα τη μελετήσουμε στο βίντεο και αύριο θα μιλήσουμε λεπτομερώς με τα κορίτσια για την Αργεντινή», δήλωσε ο κ. Φλώρος.

Όσο για τη γενική εντύπωση που ο ομοσπονδιακός εκλέκτορας έχει αποκομίσει έως τώρα από τη διοργάνωση; «Δεν έχουμε δει φαβορί ακόμη, ενώ είναι δεδομένο ότι ο δικός μας όμιλος είναι ο ισχυρότερος όλων. Ενώ στους άλλους ομίλους τα πράγματα ξεκαθαρίζουν στον δικό μας περιπλέκονται, κι αυτό τα λέει όλα».

 

3 σχόλια

  • Comment Link ΔΗΜ Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2013 04:31 posted by ΔΗΜ

    Πρώτη φορά βλέπει ο Φλώρος κινέζικη ομάδα να παίζει γρήγορα , τριάντα χρόνια προπονητής .

  • Comment Link kostas2222 Κυριακή, 28 Ιουλίου 2013 17:21 posted by kostas2222

    Mακάρι τα κορίτσια να πάρουν τη νίκη αύριο. Όσο για τις δικαιολογίες των προπονητων...έχουμε βαρεθει πλέον. Και μην ξεχνάμε ότι οι Κινέζες έπαιξαν τρίτο αγώνα σερί ενώ εμείς είχαμε ρεπό!

  • Comment Link ελφ Κυριακή, 28 Ιουλίου 2013 15:31 posted by ελφ

    Αρχισες παλι Φλώρε!! Ζάρωνε και μην μιλάς, ετοιμασε την ομάδα για το επόμενο παιχνίδι!!! Αυτές οι προίκες θα μας φάνε!!!! Με τις Πολωνέζες δεν αντέξαμε, οι Κινέζες είναι πολυ γρήγορες, οι Αργεντίνες πολυ παθιασμένες οι ..... . Με τόση προίκα που μαζεύουμε ελπίζω ν πετύχουμε καλό γαμπρό!!!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.