1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
19-07-2013 22:03

Νέα εποχή στα Βριλήσσια!

Η διοίκηση των Βριλησσίων ανακοίνωσε κι επίσημα τη συνεργασία με την εταιρεία Νargile και τον εκπρόσωπο του Νίκο Σπυριδαντωνάκη που τη σεζόν 2012-13 ήταν στον Ηρακλή Κηφισιάς και παλαιότερα στην ΑΕΚ.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση: «Σκοπός της συνεργασίας είναι η ενίσχυση της γυναικείας ομάδας και η αναδιοργάνωση και διεύρυνση των τμημάτων υποδομής προς όφελος της νεολαίας της ευρύτερης περιοχής και του αθλήματος».

Η συνεργασία σίγουρα θα αναβαθμίσει και τους στόχους των Βριλησσίων ενώ εντός των ημερών θα ανακοινωθούν κι επίσημα η πρόσληψη του προπονητή Μανώλη Ρουμελιώτη καθώς και των αθλητριών όπως η Μπιλιάνα Γκλιγκόροβιτς.

Στη φωτογραφία ο Βαγγέλης Κωβαίος (αριστερά) με τον Νίκο Σπυριδαντωνάκη.

14 σχόλια

  • Comment Link vrilissiotis Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2013 16:27 posted by vrilissiotis

    Δεν έχω τόσο ολοκληρωτική σκέψη ώστε να σας θεωρώ όλους άσχετους ή όλους σχετικούς.Επίσης αν δεν σε ενδιαφέρουν οι άλλες ομάδες πάει να πει ότι δεν σε ενδιαφέρει και η πορεία της ομάδας σου η οποία όσο εξαρτάται από τις δικές της κινήσεις άλλο τόσο εξαρτάται από τις κινήσεις των άλλων ομάδων.

  • Comment Link pouthenades Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2013 14:47 posted by pouthenades

    Η λογική μου ειναι το από εδώ και πέρα για την δική μου ομάδα δεν ασχολήθηκα με των άλλων όπως εσύ.
    Ούτε θα κάτσω να ασχοληθώ με τι έγραψε ενας οπαδός στο βήμα του λαού.Τώρα αν θεωρείς ότι είμαστε όλοι άσχετοι από αυτό τι να πω;Σταματάω.

  • Comment Link kwnstantinos poimenidis Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2013 13:43 posted by kwnstantinos poimenidis

    Ολυμπιακός,ΑΕΚ,Βριλήσσια για 1-3
    ΗρακλήςΚ,Ρέθυμνο,ΗρακλήςΘ,Νάξος,Παναθηναικός,Μαρκόπουλο 4-9
    ΕΟΣ,Ίωνες,Κύμινα 10-12

  • Comment Link vrilissiotis Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2013 13:10 posted by vrilissiotis

    pouthenades εγώ σου είπα ότι όση αξία έχει το πρωτάθλημα του 2004 θα έχει και το φετινό.Με την ίδια λογική και σε κάποιον μπορεί να του είναι αδιάφορο το φετινό γιατί σε λίγα χρόνια θα θεωρείται προιστορικό.Ότι και να λες είτε πάρεις πρωτάθλημα φέτος,είτε σε 20 χρόνια,είτε πριν 50 χρόνια είναι ακριβώς το ίδιο.

  • Comment Link pouthenades Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2013 12:48 posted by pouthenades

    Εγώ ήδη απάντησα τι μου λέει η ιστορία σου και μου ξαναλες τα ίδια.Σου είπα δεν με απασχολεί τι έγινε προ χριστού .Το οτι έχεις πέντε δεν με απασχολεί καν.Τα πήρες τότε; μαγκιά σου πάμε παρακάτω.Φέτος πάλι από κάτω θα είσαι πρωτάθλημα δύο ομάδων θα είναι και το φετινό.
    *Μην γράφετε και με άλλα ονόματα αρκετους-ες έχουμε που το κάνουν δεν θέλουμε άλλους.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.