1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
16-07-2013 18:05

«Προτάσεις από Λουγκάνο και Κούνεο» (video)

Στο εξωτερικό θα δούμε τον Γιώργο Τζιουμάκα για τη σεζόν που έρχεται. Όπως αποκάλυψε στο volleynews.gr, η ελβετική Λουγκάνο κα η ιταλική Κούνεο, του έχουν προσφέρει τριετές συμβόλαιο και αν όλα πάνε καλά, αποχαιρετά την Ελλάδα, για να ανοίξει τα φτερά του στην Ευρώπη.

«Tα παιδιά προσπάθησαν πολύ να έρθουν εδώ, χωρίς εμένα. Κατέβηκα για να τους βοηθήσω και τα καταφέραμε. Το επίπεδο είναι πολύ καλό, είχαμε μια πολύ καλή φουρνιά. Πιστεύω ότι μπορούμε να πάρουμε την πρόκριση στα τελικά του Ευρωπαϊκού Εβήφων τον Ιανουάριο.

Έχω κρούση από την Λουγκάνο της Ελβετίας και την Κούνεο της Ιταλίας για τριετές συμβόλαιο. Αν όλα πάνε καλά θα με δείτε στο εξωτερικό»

Media

1 σχόλιο

  • Comment Link ΓΕΡΟΝΤΟΚΟΡΟΣ Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2013 05:37 posted by ΓΕΡΟΝΤΟΚΟΡΟΣ

    μπράβο ρε Γιωργάκη, συγχαρητήρια. Μακριά από εδώ και όπου να είναι. Μακριά από Κατσάνεια, κυλικεία, Τσιργογιάννηδες, εφόρους που περπατάνε και τα σέρνουν.Μακριά από τη μιζέρια και τη γκρίνια του Ηρακλή.Μακριά από τα αύριο και αύριο και ειδικά τώρα που δεν υπάρχει μαντήλι για κλάψιμο.Το καθήκον σου το έκανες στο ακέραιο. Πέρα από τους τίτλους για τους οποίους έχεις συμβάλει τα μέγιστα, βοήθησες και όλους τους συμπαίκτες σου αλλά και τους γονείς τους για να κερδίσουν και τα οφέλη της μοριοδότησης.Βοήθησες πολλά παιδιά να μπούνε στα πανεπιστήμια και γι αυτό σου αξίζουν πολλά μπράβο. Εύχομαι να κάνεις μεγάλη καριέρα, να είσαι υγιής και ίσως όταν αναγεννηθεί ο Ηρακλής και ξαναγίνει μεγάλος με άλλους βέβαια ανθρώπους να γυρίσεις και να παίξεις σε ένα μεγάλο Ηρακλή που θα έχει στόχους ευρωπαικά κύπελα όπως πρέπει και όχι συμμετοχή σε ερασιτεχνικά εκεί δηλαδή που τον οδήγησαν οι απίθανοι που τον διοικούν εδώ και ένα χρόνο.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.