1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-03-2023 00:05

Για το «1-1» ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ που ελπίζει σε δεύτερη νίκη

Το μεγάλο ντέρμπι μεταξύ του Παναθηναϊκού ξεχωρίζει στη σειρά των δεύτερων ημιτελικών των πλέι οφ στο πρωτάθλημα Volley League. Ο ΠΑΟΚ προηγείται με 1-0 στις νίκες. Η πρόκριση στον τελικό κρίνεται στις 3 νίκες. (Γυμναστήριο Αγίου Θωμά, Νέα Σμύρνη, 2ος ημιτελικός πλέι οφ θέσεις 1-4, 25/3, 17:00, PAO T.V., Διαιτητές: Γεωργιάδης, Βουδούρης

Ο Παναθηναϊκός μετά από 5 σερί νίκες επί του ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα στον πρώτο ημιτελικό. Βαρόμετρο θα είναι η συμμετοχή του Γίρι Κοβάρ.

O πασαδόρος του Παναθηναϊκού Αξέλ Γιάκομπσεν δήλωσε: «Στο πρώτο ματς είχαμε προβλήματα και γενικά δεν κάναμε το παιχνίδι μας. Καλούμαστε να φέρουμε το ματς στα ίσα και να επανέλθουμε στο δρόμω των επιτυχιών. Ο αντίπαλος είναι μια δυνατή ομάδα που έχουμε ένα θετικό σερί όμως θα πρέπει τώρα να ανατρέψουμε την εις βάρος μας κατάσταση στο πρωτάθλημα και μετά να κοιτάξουμε το ματς Κυπέλλου». Με ανεβασμένη ψυχολογία o ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του στο PAOK Sports Arena, δίχως προβλήματα.

Η σειρά με τον Παναθηναϊκό έχει ακόμα πολύ... δρόμο, κάτι το οποίο γνωρίζει απόλυτα το σύνολο του Γιόσκο Μιλενκόσκι.  Στο πρόγραμμα των προπονήσεων δόθηκε απόλυτη βάση στο τακτικό κομμάτι, με την βίντεο-ανάλυση να είναι αναπόσπαστο κομμάτι της προετοιμασίας. 

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Γιόσκο Μιλένκοσκι δήλωσε: «Δεν είχαμε τόσο χρόνο μεταξύ του πρώτου και του δεύτερου παιχνιδιού, όποτε δεν θα υπάρξουν πολλές αλλαγές στο τακτικό κομμάτι, ειδικά από τη στιγμή που κερδίσαμε το πρώτο παιχνίδι. Ίσως κοιτάξουμε τις μικρές λεπτομέρειες. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, κόντρα σ’ έναν αντίπαλο ο οποίος θέλει να ισοφαρίσει την σειρά, μπροστά στο γεμάτο γήπεδο του. Βρισκόμαστε όμως στα πλέι-οφ, και δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Αν θελουμε ένα καλό αποτέλεσμα, θα πρέπει να παίξουμε δίχως λάθη και σε υψηλό επίπεδο. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά θα κάνουμε ο,τι καλύτερο μπορούμε».

ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ ΠΛΕΙ ΟΦ VOLLEY LEAGUE 2022-23


1ος αγώνας - Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023

Γυμναστήριο Μελίνα Μερκούρη: Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων 3-0 (25-13, 25-23, 25-20) (νίκες: 1-0)

Γυμναστήριο PAOK Sports Arena: Π.Α.Ο.Κ. - Παναθηναϊκός Α.Ο. 3-0 (25-20, 25-16, 25-22) (νίκες: 1-0)

2ος αγώνας - Σάββατο 25 Μαρτίου 2023

Γυμναστήριο Κροίσος Πέρσης, Νέα Σμύρνη 21:30 (ΕΡΤ-3): Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. Διαιτητές: Βελώνης, Κυριοπούλου. Παρατηρητής: Πέρρρος. Επόπτες: Σαμοθράκης, Κατσιάρας. Γραμματεία: Μπίτσικα.

Γυμναστήριο Αγίου Θωμά, Μαρούσι, 17:00, (PAO T.V.): Παναθηναϊκός - Π.Α.Ο.Κ. Διαιτητές: Γεωργιάδης, Βουδούρης. Παρατηρητής αγώνα: Καλπακτσόγλου, Παρατηρητής διαιτησίας: Γεωργόπουλος: Επόπτες: Καπότης, Ζαρντίνης. Γραμματεία: Καρατζογλίδου.

3ος αγώνας - Τετάρτη 5 Απριλίου 2023 (Η πρόκριση στους τελικούς θα κριθεί στις 3 νίκες)
Γυμναστήριο Μελίνα Μερκούρη 17:00 (Live Streaming ESAP T.V.): Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων
Γυμναστήριο PAOK Sports Arena 19:45 (ΕΡΤ-3): Π.Α.Ο.Κ. - Παναθηναϊκός Α.Ο.

4ος αγώνας - Σάββατο 8 Απριλίου 2023 (αν χρειαστεί)
Γυμναστήριο Κροίσος Πέρσης, Νέα Σμύρνη, 21:30 (ΕΡΤ-3): Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.
Γυμναστήριο Αγίου Θωμά, Μαρούσι, 21:00, (PAO T.V.): Παναθηναϊκός - Π.Α.Ο.Κ.

5ος αγώνας - Τετάρτη 12 Απριλίου 2023 (αν χρειαστεί)
Γυμναστήριο Μελίνα Μερκούρη 21:30 (Live Streaming ESAP T.V.): Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων
Γυμναστήριο PAOK Sports Arena 19:45 (ΕΡΤ-3): Π.Α.Ο.Κ. - Παναθηναϊκός Α.Ο.

*Η πρόκριση στους τελικούς θα κριθεί στις 3 νίκες.

 



Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.