1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
26-01-2023 00:02

Challenge Cup ανδρών: Στο Βουκουρέστι για την πρόκριση ο Ολυμπιακός

Δύο σετ μακριά από την πρόκριση του στα ημιτελικά του Challenge Cup και το ευρωπαϊκό ραντεβού του με τον Παναθηναϊκό βρίσκεται ο Ολυμπιακός.

Οι ερυθρόλευκοι έχοντας επικρατήσει με 3-1 στον πρώτο αγώνα πριν από δύο εβδομάδες στο κλειστό του Ρέντη, αγωνίζονται αύριο Πέμπτη (26/1, 18:00) στο Mihai Viteazul Hall στο Βουκουρέστι με αντίπαλο τη Στεάουα.

Η ομάδα του Αλμπέρτο Τζουλιάνι δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα, ενώ η ψυχολογία είναι στα ύψη καθώς παραμένει στην πρώτη θέση της Volley League, αλλά προκρίθηκε με ανατροπή και στον τελικό του League Cup (όπου θα αντιμετωπίσει και πάλι τον Παναθηναϊκό).

«Το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να ξεχάσουμε το πρώτο παιχνίδι και να συγκεντρωθούμε για το δεύτερο, γιατί η Στεάουα είναι μια δυνατή ομάδα, που ιδιαίτερα στην έδρα της παίζει πολύ καλά, οπότε πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, για να κατακτήσουμε αυτά τα δύο σετ που χρειαζόμαστε», σχολίασε ο Αλμπέρτο Τζουλιάνι και συμπλήρωσε: «Αυτό που κρατάω, είναι η επίθεση μας, επειδή η Στεάουα σερβίρει πολύ δυνατά, ιδιαίτερα εκεί θα σερβίρει πολύ δυνατά, οπότε θέλει υπομονή στην επίθεση μας, ώστε τεχνικά να είμαστε όπως πρέπει, για να βρίσκουμε λύσεις στο δυνατό σερβίς του αντιπάλου».

Από την πλευρά του ο Σλοβένος διαγώνιος των ερυθρόλευκων Τόνσεκ  Στερν σημείωσε: «Προερχόμαστε από μία δύσκολη περίοδο, που δώσαμε πολλά δυνατά παιχνίδια. Δεν θα πούμε ότι χρειαζόμαστε δύο σετ, θα πούμε ότι πρέπει να κερδίσουμε, από τον πρώτο πόντο έως τον τελευταίο, οπότε πάμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι, για να κερδίσουμε. Όπως είδαμε και στο πρώτο παιχνίδι, ο αντίπαλος σέρβιρε πάρα πολύ δυνατά, οπότε πρέπει να αποφύγουμε τους απευθείας πόντους, να αντέξει η υποδοχή μας και να παίξουμε μετά με υπομονή, σωστά τις ψηλές μπάλες ή το side out, ώστε να δίνουμε λύσεις απέναντι στο δυνατό σερβίς που έχουν».

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.