1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
01-11-2022 16:03

Volley League Γυναικών (3η αγωνιστική): Ντέρμπι στη Σαντορίνη με πολλές επιστροφές

Πρώτη εμβόλιμη αγωνιστική στη Volley League γυναικών με την αναμέτρηση ΑΟ Θήρας-ΑΕΚ να ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής.

Οι δύο ομάδες μετρούν από μία νίκη και μία ήττα στις δύο πρώτες αγωνιστικές (ο ΑΟΘ έχει 4 βαθμούς και η ΑΕΚ 3), ωστόσο η αυριανή αναμέτρηση είναι ξεχωριστή και για έναν άλλο λόγο καθώς  στη Σαντορίνη μετακόμισαν το περασμένο καλοκαίρι οι Μπελιά, Τσοχατζή που αγωνίζονταν στην ΑΕΚ και το αντίστροφο δρομολόγιο ακολούθησαν οι Αρτακιανού, Διάλλα, Κωνσταντινίου (από τον ΑΟΘ στην Ένωση).

«Σίγουρα έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι, το οποίο είναι και πολύ ιδιαίτερο για μένα καθώς μετά από τόσα χρόνια ως αθλήτρια της ΑΕΚ θα έρθω αντιμέτωπη με την παλιά μου ομάδα.

Αυτό μου δημιουργεί ένα περίεργο συναίσθημα, αλλά παρόλα αυτά είμαι έτοιμη για αυτήν την πρόκληση και σίγουρα θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να φτάσει η ομάδα μου στην νίκη», δήλωσε η Μαριάννα Μπελιά, ενώ στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις της διεθνής λίμπερο Μαριαλένας Αρτακιανού που μετά απο 8 χρόνια αποχώρησε απο τον ΑΟΘ.

«Επιστρέφω στο γήπεδο που ήταν το δεύτερο σπίτι μου για 8 χρόνια, αλλά αυτή τη φορά ως αντίπαλος και φυσιολογικά υπάρχει μια συναισθηματική φόρτιση. Από κει και πέρα είμαι επαγγελματίας, ξέρω να διαχειρίζομαι τέτοιες καταστάσεις. Έχουμε προετοιμαστεί για ένα δύσκολο ματς, σε μια δυνατή έδρα αφού ο κόσμος της Σαντορίνης είναι στο πλευρό του ΑΟΘ, αλλά μόλις μπούμε στον αγωνιστικό χώρο έχουμε ως μόνο στόχο τη νίκη»

Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας ΠΑΟΚ υποδέχεται το Αιγάλεω στο ματς με το οποίο ανοίγει η αυλαία της 3ης αγωνιστικής, ενώ ο ΑΟ Μαρκοπούλου Revoil (η άλλη ομάδα που έχει κάνει το 2χ2) υποδέχεται τον επίσης νεοφώτιστο ΖΑΟΝ που σε ενα ακόμη ματς θα παραταχτεί με πολλές απουσίες.

Στη Μίκρα ο Άρης αναζητεί την πρώτη του εντός έδρας νίκη κόντρα στον Ηλυσιακό που δίνει τον πρώτο του εκτός έδρας αγώνα, ενώ ο ΠΑΟ μετά τη νίκη του στο ντέρμπι αιωνίων ταξιδεύει στη Λαμία για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα.

Η αυλαία της 3ης αγωνιστικής πέφτει στο κλειστό του Ρέντη όπου ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Θέτιδα Βούλας. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής της Volley League γυναικών:

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2022

Γυμναστήριο PAOK Sports Arena 17.00: Π.Α.Ο.Κ. - Α.Ο. Αιγάλεω Διαιτητές: Τσιούλα, Δημητρίου, Παρατηρητής: Δεληκωστίδης, Επόπτες: Κοτσικάρη, Ψϋχου, Γραμματεία: Τερζή.

Γυμναστήριο Χαλκιοπούλειο 18.00: Α.Ο. Λαμίας 2013 - Παναθηναϊκός Α.Ο. Διαιτητές: Κουτσής, Μαυράκης, Παρατηρητής: Παναγής, Επόπτες: Καλαντζής, Στάικος, Γραμματεία: Τσάβου.

Γυμναστήριο ΔΑΠΠΟΣ Σαντορίνης 18.00: Α.Ο. Θήρας - Α.Ε.Κ. Διαιτητές: Μυλωνάκης, Οικονόμου Β., Παρατηρητής: Γεωργόπουλος, Επόπτες: Δρόσος, Κώτσιας, Γραμματεία: Οικονόμου Δ.

Γυμναστήριο Μίκρας 18.00: Α.Σ. Άρης - Ηλυσιακός Α.Ο. Διαιτητές: Δανιηλίδου, Μούζουλας, Παρατηρητής: Μιχελινάκης, Επόπτες: Παπαδοπούλου, Σταυρίδου, Γραμματεία: Χατζηγεωργίου.

Μαρκοπούλου 18.00: Α.Ο. Μαρκοπούλου Revoil - Ζ.Α.Ο.Ν. Διαιτητές: Γεωργάκη, Μαρκάτης, Παρατηρητής: Ράπτης, Επόπτες: Μαλλιάρα, Παυλάκης, Γραμματεία: Πεσίνογλου.

Γυμναστήριο «Μ. Μερκούρη» 20.00: Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Α.Σ.Π. Θέτις Διαιτητές: Ονόπας, Μουλά Λ., Παρατηρητής: Γεωργουλέας, Επόπτες: Βέντρας, Γεωργοπούλου, Γραμματεία: Κοκκινέλου.

 Η Βαθμολογία  της κατηγορίας ΕΔΩ

 

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.