1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
01-11-2022 13:10

Volley League Γυναικών: ΚΥΑΝΑ MVP της 2ης αγωνιστικής η Μάρθα Ανθούλη

Η Μάρθα Ανθούλη του Παναθηναϊκού είναι η ΚΥΑΝΑ MVP της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Volley League Γυναικών 2022-2023.

Η διεθνής διαγώνια των «πρασίνων» στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ήταν η κορυφαία με 24 πόντους με 65% αποτελεσματικότητα στην επίθεση (22/34 τελειωμένες με 1 άσσο και 1 μπλοκ), οδηγώντας την ομάδα της στη νίκη με 3-0 σετ.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που αναδείχτηκα MVP. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα μου που με βοήθησε να το πετύχω αυτό. Ήταν πολύ σημαντική η νίκη αυτή κόντρα στον Ολυμπιακό. Παρά την ήττα από τον ΠΑΟΚ στην πρώτη αγωνιστική, επιστρέψαμε δυναμικά και δίνουμε το 100% του εαυτού μας σε κάθε αγώνα. Κοιτάζουμε τον κάθε αγώνα ξεχωριστά.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι δίπλα μας και αυτό μας δίνει ιδιαίτερη χαρά και δύναμη να συνεχίσουμε να παλεύουμε για να πετύχουμε όλους τους στόχους που έχουμε θέσει» δήλωσε στο άκουσμα της είδησης η Μάρθα Ανθούλη.

Η ΚΥΑΝΑ MVP της Volley League Γυναικών 2022-23

1η αγωνιστικη: Όλγα Στραντζαλη (ΠΑΟΚ)

2η αγωνιστική: Μάρθα Ανθούλη (Παναθηναϊκός Α.Ο.)

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.