Εκτυπώστε τη σελίδα
19-06-2022 22:29

Μαναβή, Καλαμαρίδου: «Ο τίτλος στο Thessaloniki Grand Slam μας δίνει ψυχολογία για τα παγκόσμια τουρνουά»

Το πρώτο τους τουρνουά MASTERS ως συμπαίκτριες κατέκτησαν στην πλατεία Αριστοτέλους οι Θεσσαλονικιές Δήμητρα Μαναβή, Μυρτώ Καλαμαρίδου. Η Εθνική μας ομάδα που δεν θα προλάβει να χαρεί την επιτυχία της στο Thessaloniki Grand Slam, καθώς θα ταξιδέψει τη Τρίτη στη Πολωνία για να αγωνιστεί στο παγκόσμιο τουρνουά κατηγορίας Futures, μίλησε για τον τίτλο που κατέκτησε.

Η Δήμητρα Μαναβή που έχει ανέβει στο πρώτο σκαλί του βάθρου στα τρία τελευταία Thessaloniki Grand Slam τόνισε: «Πήραμε ένα μεγάλο μάθημα γενικότερα από το τουρνουά στο Σύνταγμα. Μέσα από αυτό κάναμε το καλύτερο στην Αριστοτέλους. Η αλήθεια είναι ότι το θέλαμε λίγο παραπάνω εδώ στη πόλη μας τη Θεσσαλονίκη.

Ήταν ένα μαγικό τριήμερο. Ο κόσμος αγκαλιάζει το μπιτς βόλεϊ και το απέδειξε με την παρουσία του παρά τις κακές καιρικές συνθήκες. Εύχομαι να γίνεται κάθε χρόνο όλο και καλύτερο και μακάρι να γίνουν και τα τελικά στη πλατεία Αριστοτέλους» είπε αρχικά και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο τουρνουά της Πολωνίας που ακολουθεί:
«Το τουρνουά μας έχει δώσει μεγάλη ψυχολογία και πάμε να μπούμε στο κυρίως ταμπλό στη Πολωνία. Αυτός είναι ο στόχος μας και θα παλέψουμε για όλες μας τις δυνάμεις γι'αυτό».

Το πρώτο τουρνουά MASTERS κατέκτησε και η Μυρτώ Καλαμαρίδου, η οποία δεν έκρυψε τη χαρά της για τον τίτλο.

«Ένα μικρό άγχος υπήρχε. Ήμασταν στη πόλη μας σε γεμάτες κερκίδες με φίλους και συγγενείς. Υπήρχε επίσης και μεγάλος ενθουσιασμός για τον τελικό. Μπήκαμε στο γήπεδο σκεφτόμενες να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι, όπως και κάναμε. Το αποτέλεσμα που θέλαμε ήρθε και είμαστε πολύ χαρούμενες γι'αυτό.

Γενικά ήταν μία πολύ ωραία διοργάνωση παρά τις καιρικές συνθήκες, ο κόσμος ήταν παρόν και παρακολουθούσε τα παιχνίδια. Φέτος υπήρχε και δεύτερο γήπεδο δίνοντας την ευκαιρία σε όλους τους αθλητές να αγωνιστούν στη πλατεία Αριστοτέλους και έδωσε μεγαλύτερη αίγλη».