1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-06-2022 15:13

To «λιοντάρι» της Κένυας Τσούμπα Κιπρόνο ανακοίνωσε και επίσημα ο Άρης

Την «βόμβα» Τσούμπα Κιπρόνο ενεργοποίησε ο Άρης. Η 23 χρονη (1μ85) Κενυάτισα διαγώνιος και κορυφαία Αφρικανή παίκτρια με τις τρομερές φυσικές δυνάμεις, και την μεγάλη ικανότητα στο σκοράρισμα, είναι και επίσημα η πρώτη ξένη των «κιτρίνων»,ενω με την παρουσία της φιλοδοξεί να αλλάξει τις ισορροπίες στη Volley League.

H ανακοίνωση του συλλόγου για το Αφρικανικό «λιοντάρι» αναφέρει:

«Ο Α.Σ. Άρης και το τμήμα Βόλεϊ Γυναικών ανακοινώνουν την απόκτηση της Sharon Chepchumba Kiprono (Chumba).Η Chumba αγωνίζεται στη θέση της διαγωνίου, είναι γεννημένη στις 26/10/1998, έχει ύψος 1.85μ. και είναι ενεργό μέλος της Εθνικής Κένυας.

Η 24χρονη αθλήτρια συμμετείχε με τη χώρα της στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο, ενώ πριν από μια βδομάδα κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Πρωτάθλημα Αφρικανικών Συλλόγων, το οποίο διεξήχθη στην Τυνησία, με την ομάδα της, Kenya Commercial Bank. Η Chumba μάλιστα, αναδείχθηκε MVP της διοργάνωσης.

Η νέα αθλήτρια του Άρη προετοιμάζεται αυτήν την περίοδο για τη συμμετοχή της με την Εθνική Κένυας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Πολωνία.

Το ρόστερ του Άρη

Πασαδόροι: Τάνη Ευγγελία

Κεντρικές: Βανέσα Σίλβα(Βραζιλία), Νίκη Απλάδα

Διαγώνιες: Τσούμπα (Κένυα)

Ακραίες:Λίμπερο: Λίνα Θεοδοσίου, Κατερίνα Καμπούρη

Προπονητής: Γιάννης Τσαϊρέλης

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.