1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
20-06-2013 19:36

«Θα έχουμε να το λέμε»

Σημαντική εμπειρία για τους παίκτες του Εθνικού Αλεξανδρούπολης θα είναι τα παιχνίδια με την Σκρα Μπελσάτοφ, όπως δήλωσω ο Γρηγόρης Σιδηρόπουλος.

«Αφήνοντας στην άκρη το αγωνιστικό, νομίζω ότι είναι κλήρωση που δίνει ακόμη μεγαλύτερη αξία στον Εθνικό και σ’ αυτό που πετύχαμε πέρσι, αφού θα αγωνιστούμε και θα φιλοξενήσουμε στην πόλη μας, ελπίζω ότι τα έργα στο ΔΑΚ θα ολοκληρωθούν σύντομα, μία από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης την τελευταία δεκαετία», είπε ο αρχηγός του Εθνικού και συμπλήρωσε: «Η Σκρα διανύει μια μεταβατική περίοδο, έχει νέο προπονητή, αρκετά νέα πρόσωπα, αλλά παρόλα αυτά δεν παύει να είναι το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση στα μεταξύ μας παιχνίδια. Σ’ αυτά τα ματς όμως τα νέα παιδιά του Εθνικού έχουν την ευκαιρία να μαζέψουν πολλές εμπειρίες, ενώ εμείς οι πιο παλιοί θα έχουμε να λέμε ότι τώρα στα τελειώματα της καριέρας μας θα ζήσουμε μια ξεχωριστή εμπειρία».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.