1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
20-06-2013 17:29

«Άτυχοι με αυτή την κλήρωση»

Δύσκολη χαρακτήρισε την κλήρωση του Φοίνικα Σύρου στο Τσάλεντζ Καπ, ο τεχνικός της ομάδας Δημήτρης Ανδρεόπουλος. Οι πειρατές θα βρουν μπροστά τους την Σαχτάρ Σόλινγκορσκ από την Λευκορωσία που συμμετέχει στο ρωσικό πρωτάθλημα.

«Η κλήρωση του 2ου προκριματικού γύρου του Challenge Cup έφερε στο δρόμο μας την Σαχτάρ Σόλινγκορσκ από την Λευκορωσία. Η ομάδα αυτή την περσινή αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε στην κεντρική Σουπερ Λίγκα της Ρωσίας με σχετικά καλά αποτελέσματα και θεωρείται μία υπολογίσιμη δύναμη στο ευρωπαϊκό βόλεϊ.

Την προηγούμενη περίοδο, εκτός από αθλητές από τις πρώην σοβιετικές δημοκρατίες που αγωνίζονται ως γηγενείς, είχε στη σύνθεσή της και τέσσερις πολύ καλούς ξένους. Πρόκειται για τον Τσέχο πασαδόρο Όντεϊ Μπόουλ, τον Πολωνό κεντρικό Λούκας Καχεβιτς, τον Βραζιλιάνο ακραίο Άσλεϊ Νέμερ και τον Βούλγαρο ακραίο Αλεξάντερ Σιμεόνοφ. Επίσης, σ’ αυτή την ομάδα αγωνίζεται το μεγαλύτερο ταλέντο του Λευκορώσικου βόλεϊ και ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ευρωπαϊκού βόλεϊ γενικότερα, ο πανύψηλος διαγώνιος Πολ Αβντοτσένκο, ο οποίος είναι ήδη βασικός στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.

Είναι μια πάρα πολύ δύσκολη κλήρωση, μπορούμε να πούμε ότι ήμασταν σχετικά άτυχοι που στον 2ο προκριματικό γύρο μας έτυχε μια τόσο ισχυρή ομάδα. Βέβαια, ακόμα δεν ξέρουμε πως θα εμφανιστεί την φετινή αγωνιστική περίοδο, ποιο θα είναι το ρόστερ της. Παρόλα αυτά, είμαστε αισιόδοξοι και θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις ώστε να κάνουμε την υπέρβαση».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.