1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
07-06-2013 18:10

«Όλα κρίνονται στο δεύτερο ματς»

Αισιόδοξος για την ανατροπή των δεδομένων και την πρόκριση στα τελικά του Ευρωβόλεϊ απέναντι στο Βέλγιο εμφανίστηκε το... βαρύ πυροβολικό της Εθνικής ομάδας, Δημήτρης Τζούριτς. «Η αλήθεια είναι ότι είμαστε μια ομάδα… απρόβλεπτη. Δυστυχώς στο πρώτο παιχνίδι είδαμε την άσχημη πλευρά μας, αλλά τίποτα δεν έχει τελειώσει», δήλωσε αρχικά στην ιστοσελίδα της ομοσπονδίας.

«Όπως είχα πει και στην συνέντευξη Τύπου πριν από το πρώτο ματς, λόγω του συστήματος, όλα κρίνονται στον επαναληπτικό… Σίγουρα κανείς μας δεν έχει μείνει ικανοποιημένος από την απόδοση που είχαμε στον πρώτο αγώνα. Ίσως λειτούργησε αρνητικά η πίεση και το άγχος, η σημασία του συγκεκριμένου αγώνα αφού όλοι ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι για το Ελληνικό βόλεϊ και έτσι μπήκαμε τόσο σφιγμένοι

Όχι τώρα δεν νομίζω ότι υπάρχει ανάλογη πίεση. Η σημασία του αγώνα είναι ίδια, αλλά η ψυχολογία μας νομίζω ότι είναι διαφορετική. Μας έχει ενοχλήσει το πρώτο ματς και τώρα θέλουμε να τα δώσουμε όλα. Είτε κερδίσουμε, είτε χάσουμε θέλουμε να φανεί ότι προσπαθήσαμε μέσα στο γήπεδο κι αφήσαμε την ψυχή μας. Προσπάθεια έγινε και στην Ορεστιάδα, αλλά δεν μας βγήκε ενώ οι Βέλγοι έπαιξαν πραγματικά πολύ καλά

Είμαστε μια ομάδα που δε ξέρεις ποτέ τι θα κάνει μέσα στο γήπεδο… Δεν ψάχνω για δικαιολογίες και άλλοθι, αλλά η αλήθεια είναι ότι οι Βέλγοι εδώ κι ενάμιση μήνα έκαναν προετοιμασία, έδωσαν φιλικά, ενώ εγώ και λόγω του ότι άργησαν οι τελικοί στην Ιταλία ουσιαστικά έκανα δέκα ημέρες προπόνηση ως διαγώνιος. Είμαστε μια νέα ομάδα, με πολύ ταλέντο και θέλουμε χρόνο. Δυστυχώς τον χρόνο δεν τον είχαμε, γιατί αν τον είχαμε θα σας έλεγα σίγουρο ότι μπορούμε να κερδίσουμε. Το Βέλγιο είναι μια καλή ομάδα, ένα καλό σύνολο χωρίς αστέρια, όμως εγώ πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε. Ψυχολογικά είμαστε καλά. Μας πείραξε η ήττα και η εμφάνιση, στεναχωρηθήκαμε, αλλά θα το ξαναπώ για μια ακόμη φορά, όλα κρίνονται στο δεύτερο ματς».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.