1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
06-06-2013 19:35

«Το... άλμα που θα μας χαρίσει τη διάκριση»

Την μεγάλη απόδοση που θα δώσει την πρόκριση στα τελικά του Euro απέναντι στο Βέλγιο περιμένει από ητην Εθνική ανδρών ο Σωτήρης Δρίκος. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός παρομοίασε την γαλανόλευκη με άλτη του ύψους που αφήνει ένα άλμα για ένα μεγαλύτερο που θα του δώσει τη διάκριση.

«Θα παρομοίαζα την Εθνική με τον άλτη του ύψους ή του επί κοντώ, ο οποίος έχει κάνει ήδη δύο άκυρα άλματα και επιλέγει να αφήσει το συγκεκριμένο ύψος βάζοντας τον πήχη ψηλότερα και επιδιώκοντας το άλμα που θα του χαρίσει τη διάκριση…», είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε με νόημα: «Εμείς χάσαμε… δύο προσπάθειες και πάμε τώρα στο Βέλγιο για το άλμα που θα μας χαρίσει το μετάλλιο. Εύκολο δεν θα είναι σε καμία περίπτωση, αλλά το σίγουρο είναι ότι έχουμε το ύψος και μπορούμε».

Ο έμπειρος τεχνικός επανέλαβε ότι «οι Βέλγοι έχουν πλέον το προβάδισμα», ωστόσο όπως επεσήμανε: «Το βόλεϊ είναι ένα άθλημα διαδραστικό όπου επιδρούν πολλοί παράγοντες και κυρίως η μία ομάδα επηρεάζει την άλλη. Είδαμε τις αδυναμίες μας, τα λάθη που κάναμε και παρόλο που επαναλαμβάνω δεν είναι εύκολη αποστολή, εμείς θα μπούμε στο ματς παίζοντας σετ με σετ για να κάνουμε το καλύτερο δυνατό».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.