1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
05-06-2013 18:26

«Ντρέπομαι για την απόφαση»

Το δρόμο της δικαιοσύνης αναμένεται να ακουλουθήσει η Ορεστιάδα, μετά την επικύρωση της βαθμολογίας από την ΕΣΑΠ και την παραμονή του Παναθηναϊκού στη Volleyleague. Όπως δήλωσε στο volleynews.gr ο πρόεδρος της ομάδας, Βασίλης Γκιζάνης. Οι ακρίτες θα πολεμήσουν για να ανατρέψουν την απόφαση και να αγωνιστούν εκείνοι στην κορυφαία κατηγορία.

«Θα παλέψουμε μέχρι εκεί που μας παίρνει. Ντρέπομαι για την απόφαση της ΕΣΑΠ και δεν περίμενα να μην τηρήσει την προκήρυξη, που είναι σαφής σε αυτά τα θέματα. Θα πολεμήσουμε με κάθε ένδικο μέσο για τη δικαίωση μας», δηλώσε και στη συνέχεια αναφέθηκε στην μη εκπροσώπηση της ομάδας στο Δ.Σ.

«Θεσμικά δεν είχαμε κανένα λόγο να είμαστε στο Δ.Σ. Η Παναχαϊκή και η ΑΕΚ έχουν κερδίσει την άνοδο μέσω των πλέι όφ και δικαίως ήταν παρούσες. Περιμέναμε από την ΕΣΑΠ να μας καλέσει κάτι που δεν έκανε».



1 σχόλιο

  • Comment Link Γ. Χ. Τετάρτη, 05 Ιουνίου 2013 18:03 posted by Γ. Χ.

    Η προκυρηξη για την εσαπ ειναι λαστιχο αγαπητε. Τεντωνει και χαλαρωνει κατα το δοκουν και μαλιστα πολλες φορες τηλεφωνικα. Οσο για ντροπη σιγα μην ιδρωσει το αυτι τους.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.