Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
03-06-2013 19:35

Με Τερζή στην πάσα ο Φοίνικας

Ο Θάνος Τερζής είναι ο... εκλεκτός του Φοίνικα Σύρου για τη θέση του πασαδόρου. Μετά την αποχωρήση του Βασίλη Κουρνέτα που επέστρεψε στον Ολυμπιακό, ο τεχνικός της ομάδας, Δημήτρης Ανδρεόπουλος, έψαχνε έναν έμπειρο αντικαταστάτη. Ο Τερζής έχει την πείρα, αλλά και τις ικανότητες να κρατήσει σε υψηλό επίπεδο την πάσα των «πειρατών». Αυτή είναι η πρώτη μετγραφή για την ομάδα της Σύρου που καλείται να δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό ρόστερ για να επιστρέψει στους τελικούς του πρωταθλήματος.

Στα 34 του χρόνια ο Τερζής, γνωρίζει τον δρόμο προς την κορυφή, καθώς έχει κατακτήσει πρωταθλήματα με τον Ολυμπιακό και τη ρουμανική Ζαλάου, την οποία υπηρέτησε  μετά από μια 3.5 χρόνια στον Άρη και πριν πάει στον Παμβοχαϊκό. Στο Βραχάτι βοήθησε πολύ την ομάδα να κανει την υπέρβαση και να φτάσει για πρώτη φορά στην ιστορία της στον τελικό του πρωταθλήματος.

Ο Τερζής ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ηρακλή και συνέχισε στην γαλλική Άρν, στον ΠΑΟΚ, στον Ολυμπιακό, στην πορτογαλική Εσπίνιο, στο Ρέθυμνο, γύρισε στον Ολυμπιακό, στα Γκραντ Κανάρια, στον Άρη, στον Πανελλήνιο, πάλι στον Άρη, στη ρουμανική Ζαλάου και τη σεζόν 2012-13 στον Παμβοχαϊκό.