Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
10-05-2013 13:05

Κίνα, Ιαπωνία, Σερβία και Αργεντινή στο δρόμο των Κορασίδων

Άτυχη στάθηκε η Εθνική Κορασίδων στην κλήρωση της τελικής φάσης του παγκοσμίου πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί το καλοκαίρι στην Ταϊλάνδη.
Και αυτό γιατί η γαλανόλευκη θα κληθεί να αντιμετωπίσει την Κίνα που έχει κατακτήσει το τρόπαιο τρες φορές, την δις παγκοσμοια πρωταθλήτρια Ιαπωνία την Σερβία που πριν από δύο χρόνια κατέκτησε το χάλκνο μετάλλιο, αλλά και την Αργεντινή

Η προετοιμασία, αναμένεται να ξεκινήσει το τελευταίο δεκαήμερο του Ιουνίου, μετά και τις Πανελλήνιες εξετάσεις. Θετικό είναι και το γεγονός ότι η ομάδα θα πάει την Ουτρέχτη της Ολλανδίας για να συμμετάσχει στην Ολυμπιάδα νέων και να τεστάρει τις δυνάμεις της πριν από την Ταϊλάνδη. Την ίδια ώρα, υπάρχει η πιθανότητα να πάρει μέρος στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα, ενώ προγραμματίζονται και φιλικά παιχνίδια.

Οι αγώνες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, στους οποίους συμμετέχουν 20 ομάδες φέτος (αριθμός ρεκόρ) θα διεξαχθούν από 26 Ιουλίου έως και 4 Αυγούστου στο Νάκον Ρατσασίμα της Ταϊλάνδης. Από κάθε όμιλο, οι τέσσερις πρώτες ομάδες θα συνεχίσουν στην επόμενη φάση, ενώ η τελευταία θα αποκλειστεί.

Αναλυτικά οι όμιλοι:

Όμιλος A: Ταϊλάνδη, Πολωνία, Αίγυπτος, Τυνησία, Πουέρτο Ρίκο

Όμιλος B: Κίνα, Σερβία, Ιαπωνία, Αργεντινή, ΕΛΛΑΔΑ

Όμιλος C: Βραζιλία, ΗΠΑ, Άγιος Δομίνικος, Αλγερία, Σλοβενία

Όμιλος D: Ιταλία, Τουρκία, Περού, Μεξικό, Ταϊπέι

Το πρόγραμμα του «ελληνικού» ομίλου

26 Ιουλίου
Σερβία - Ελλάδα
Ιαπωνία - Κίνα

27 Ιουλίου
Κίνα - Σερβία
Αργεντινή - Ιαπωνία

28 Ιουλίου
Σερβία - Αργεντινή
Ελλάδα - Κίνα

29 Ιουλίου
Αργεντινή - Ελλάδα
Ιαπωνία - Σερβία

30 Ιουλίου
Ελλάδα - Ιαπωνία
Κίνα - Αργεντινή
 

1 σχόλιο

  • Comment Link protest Παρασκευή, 10 Μαΐου 2013 12:17 posted by protest

    δυστυχως η εοπε φαινεται καθαρα οτι επιλεγει ποια διεθνη τουρνουα επιθυμει να μετεχει.ετσι στη βουλγαρια εγινε ενας προχειρος σχεδιασμος ,μια προετοιμασια του ποδιου,αποχη δυο αθλητριων με προσχημα τις πανελληνιες (που δεν συμμετεχουν φετος) και αναγκαστικη συμμετοχη για να μην υποστει τις συνεπεις η εοπε.εστειλαν τα κοριτσια σε σιγουρο αποκλεισμο στερωντας τα απο το ονειρο διοτι η ομαδα πληρης θα εκανε περιπατο.γιατι δεν λενε καθαρα τι επιδιωκουν και βαζουν τον κοσμο σε υποψιες;