Εκτυπώστε τη σελίδα
04-04-2019 21:34

«Να φέρουμε τον Πανναξιακό σε έναν ακόμα τελικό και γιατί όχι στο ψηλότερο σκαλί»

Να προκριθεί ο Πανναξιακός στον 4ο τελικό κυπέλλου της ιστορίας του ευχήθηκαν ο προπονητής της ομάδας Νίκος Κωστακόπουλος και η αρχηγός Όλγα Βεργίδου, στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου στο Δημαρχείο Σερρών.
Νίκος Κωστακόπουλος (Πανναξιακός Α.Ο.Ν.): «Πρέπει να δώσουμε το 100% όπως κάνουμε όλη τη σεζόν»

«Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι για πρώτη φορά σε final-4 κυπέλλου. Ήταν ένας από τους στόχους μας στην αρχή της σεζόν και τον πετύχαμε. Εύχομαι να αποδώσουμε καλό βόλεϊ και γιατί όχι να φέρουμε για πρώτη φορά τον Πανναξιακό στο ψηλότερο σκαλί. Θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμο Σερρών και όλους τους εμπλεκόμενους για αυτή τη διοργάνωση. Εύχομαι καλή επιτυχία και υγεία σε όλες τις ομάδες. Τα κορίτσια κάνουν ασύλληπτη δουλειά στις προπονήσεις όλη τη σεζόν και το θέλουμε πολύ. Ο ημιτελικός θα είναι ανάμεσα σε δύο ισάξιες ομάδες και οφείλουμε να δώσουμε το 100% αν θέλουμε να διεκδικήσουμε τον τίτλο στον τελικό».

Όλγα Βεργίδου (Αρχηγός Πανναξιακού Α.Ο.Ν.): «Να φέρουμε τη νίκη επί της Σαντορίνης πίσω στη Νάξο»

«Θέλω να πιστεύω ότι θα χαρίσουν όλες οι ομάδες όμορφο θέαμα στον κόσμο. Ο Πανναξιακός έχει παράδοση σε final-4 και σε τελικούς και αυτό ελπίζουμε να κάνουμε και φέτος».

Για τον ημιτελικό με τον ΑΟ Θήρας: «Η ομάδα που το θέλει περισσότερο θα το πάρει. Οι δύο ομάδες είναι ισάξιες και το παιχνίδι είναι στο 50-50. Πρέπει να πιέσουμε στην υποδοχή για να χαλάσουμε την επίθεση της Σαντορίνης, καθώς είναι το δυνατό της σημείο. Περιμένουμε να φέρουμε τη νίκη επί της Σαντορίνης πίσω στη Νάξο».